zoek
05-10-2016 >>

Extra lessen bij LeS-lokaal

Het lesprogramma van LeS-lokaal is deze week van start gegaan. Deze periode worden er twee extra lessen gegeven. De lessen worden buiten het reguliere lesprogramma aangeboden. Let dus goed op de dag en datum. In de afbeelding onderaan kun  je de precieze datum en tijden bekijken.

Ontspanning en gezonde ademhaling
Het is belangrijk om voldoende te ontspannen. In deze les wordt er aandacht geschonken hoe je kunt ontspannen door middel van ademhalingsoefeningen. De les vindt eenmalig plaats op donderdag 13 oktober van 13:30 tot 15:30 uur aan de Haydnstraat 260.

Sociale vaardigheden en assertiviteit
De basis van goed contact met anderen begint bij sociale vaardigheden. Tijdens deze lessen wordt er geoefend met verschillende vaardigheden zodat je meer inzicht krijgt en je eigen vaardigheden kunt verbeteren. De lessen vinden plaats op maandag 31 oktober, maandag 7 november en maandag 14 november van 13:30 tot 15:30 uur aan de Haydnstraat 260.

Klik op onderstaande afbeelding voor een vergrote weergave.