zoek
24-10-2016 >>

Rondleiding bij SMO Traverse op 10 november

Heeft u altijd al eens  een kijkje willen nemen in de maatschappelijke opvang? Dat kan! Wij van SMO Traverse willen graag aan geïnteresseerden laten zien hoe we werken en hoe onze cliënten wonen.

Op donderdag 10 november organiseren we een rondleiding. We ontvangen u graag bij eetcafé De Bron, een eetcafé waar cliënten werkervaring op kunnen doen. Onder het genot van een kop koffie of thee starten we met een presentatie waarin we uitleggen wat SMO Traverse precies is; wie onze cliënten zijn, wat we voor ze kunnen betekenen en hoe we te werk gaan. Hierna brengen we gezamenlijk een bezoek aan twee locaties. Er wordt een korte rondleiding gegeven en natuurlijk heeft u de gelegenheid om vragen te stellen.

Programma
Men wordt om 09.00 uur ontvangen met koffie en thee bij eetcafé de Bron. Om 09.15 uur trapt Marc Smulders, manager begeleiding, af met een algemene presentatie over Traverse. Daarna brengen de deelnemers gezamenlijk een bezoek (via eigen vervoer) aan twee locaties van Traverse:

  • De Spreng
    Hier wonen cliënten die een zekere mate van zelfstandigheid hebben maar toch zijn aangewezen op de centrale voorzieningen van Traverse.  
  • De Vest
    OP deze locatie wonen cliënten die kampen met psychosociale problemen. Vaak gaat dit gepaard met een psychiatrische ziekte en/of een verslaving. 

Het programma zal duren tot ongeveer 12.15 uur.

Meld u aan!
Wilt u de rondleiding op 10 november niet missen? Meld u dan direct aan via: http://smo-traverse.nl/over-traverse/rondleiding. Aanmelden kan tot uiterlijk 6 november 2016. U ontvangt vooraf een e-mail met meer informatie.

Hopelijk tot dan!