zoek
31-10-2016 >>

Vacatures externe klachtencommissie

Wij zijn per direct op zoek naar een voorzitter en twee leden voor de externe klachtencommissie van Traverse en het RIBW Brabant. De externe klachtencommissie is een commissie die klachten van cliënten van Traverse en RIBW Brabant onderzoekt en beoordeelt. Het doel van de commissie is het aanbieden van onafhankelijke bemiddeling en de behandeling van klachten. Daarnaast zorgt de commissie voor het bevorderen van herstel van de vertrouwensrelatie tussen klager en beklaagde en geeft de commissie advies aan de Raad van Bestuur over het aanbrengen van verbeteringen in de zorg en dienstverlening.

We zijn op zoek naar mensen die bekend zijn met de maatschappelijke opvang en psychiatrie en affiniteit hebben met de doelgroep. Je bent in staat om je onbevooroordeeld en onpartijdig op te stellen en kan intermediëren tussen klager en beklaagde. Lees de complete vacature op de pagina Werken bij Traverse > Vacatures.

Het sollicitatieproces
Solliciteren kan tot uiterlijk 20 november door je sollicitatiebrief en curriculum vitae per e-mail naar peno@ribwbrabant.nl te sturen onder vermelding van vacaturenummer 161057.