zoek
10-10-2016 >>

Waarom moet Traverse Best Presterende Werkgever 2016 worden?

Omdat Traverse door het Nationale Business Succes Award Instituut is uitgeroepen tot Best Presterende werkgever 2016 in de maatschappelijke opvangbranche werd Traverse uitgenodigd om deel te nemen aan het programma Arbeidsmarkt TV. Arnold Vanderlyde, Europees Kampioen  Boksen, daagt de beste werkgevers van Nederland uit om in de boksring te stappen, daar deelt hij een aantal figuurlijke klappen uit. Ellen Quanten, voormalig bestuurder Traverse, zat in de boksring en verdedigde onze organisatie opperbest!

Bekijk het uitgebreide item van de uitzending op 8 oktober 2016 terug:

Kans op de titel Best Presterende Werkgever 2016

Na deelname aan het programma maakt Traverse naast de titel ‘Best Presterende Werkgever 2016 van de branche’ ook nog kans om eindwinnaar te worden en op de titel ‘Best Presterende Werkgever 2016’. Zodra alle organisaties zich gepresenteerd hebben in Arbeidsmarkt TV maakt de jury 10 finalisten bekend. Aan het eind van dit jaar zal de jury de eindwinnaar bekend maken. Dan weten we welke organisatie zich de Best Presterende Werkgever van 2016 mag noemen.

Meer informatie

Meer informatie over Traverse als Best Presterende Werkgever 2016 in de maatschappelijke opvangbranche vind je in het bericht Traverse Best Presterende Werkgever in maatschappelijke opvangbranche.