zoek
09-11-2016 >>

Bijzondere bioscoopavond

Op maandag 31 oktober genoten zo’n 40 cliënten van SMO Traverse van een gezellig avondje bioscoop mét popcorn!

Een avond naar de bioscoop gaan lijkt misschien niet zo bijzonder. Maar voor de meeste cliënten van Traverse was het al ontzettend lang geleden dat zij naar de film waren geweest. Met dank aan alle donateurs en sponsoren, waaronder Stichting Huisartsenposten Midden-Brabant, konden zij gratis genieten van de nieuwe Nederlandse  komedie Hartenstrijd in Euroscoop Tilburg.

Deze avond kon ieder zijn of haar problemen even vergeten, even lekker wegzakken in de bioscoopstoelen en met een bak popcorn genieten van het moment.

Stichting Vrienden van Traverse
Stichting Vrienden van Traverse wil mensen, al is het maar voor even, laten ontsnappen uit de dagelijkse ellende van problemen en emoties. Het gaat hierbij vooral om de kleine dingen die het doen; dingen die velen van ons vanzelfsprekend vinden. Dit steuntje in de rug zal mensen positiever stemmen en het maatschappelijke en persoonlijke herstel bevorderen. Ga voor meer informatie naar www.vriendenvantraverse.nl.