zoek
07-12-2016 >>

Geslaagd sinterklaasfeest

Stichting Vrienden van Traverse organiseerde in samenwerking met Het Sint Nicolaas Comité het sinterklaasfeest voor alle kinderen van Traverse. Op woensdag 30 november zijn Sinterklaas en zijn pieten op bezoek geweest in de recreatieruimte bij de Meander.

Het was een gezellige middag met alle ouders en kinderen. Nadat er een aantal liedjes werden gezongen en de buikjes vol zaten met al het lekkere snoepgoed, zaten alle 51 kinderen gespannen te wachten tot de goedheiligman binnen zou komen. Om 4 uur was het dan echt zover: Sinterklaas en zijn pieten kwamen binnen. Met veel enthousiasme werden zij onthaald. Alle kinderen luisterden aandachtig naar de verhalen van de Sint. Daarna mochten de kinderen één voor één bij Sinterklaas komen en kreeg iedereen een cadeau. De blije gezichtjes van alle kinderen spraken boekdelen: het sinterklaasfeest was een groot succes!

Het Sint Nicolaas Comité heeft ook veel cadeaus gesponsord voor algemeen gebruik voor alle kinderen die bij Traverse verblijven; verschillende spelletjes, verkleedkleren, een basket en zelfs een Wii! Het was een leuke verrassing en de kinderen waren dan ook erg enthousiast en blij en gingen meteen spelen.

Het sinterklaasfeest is gesponsord door Het Sint Nicolaas Comité Tilburg en Stichting Huisartsenposten Midden-Brabant. 

Over Stichting Vrienden van Traverse
Stichting Vrienden van Traverse zet zich in om een bijdrage te leveren aan het welzijn van de cliënten van Traverse. De stichting vindt het belangrijk dat wensen van mensen in de opvang vervuld kunnen worden. Daarnaast organiseert de stichting zelf of in samenwerking met sponsoren en donateurs regelmatig activiteiten zoals een verwendag, kerstpakketten, een dagje dierentuin of een avond naar de bioscoop. Voor meer informatie over de stichting kunt u de website bezoeken: www.vriendenvantraverse.nl