zoek
29-12-2016 >>

Nieuw lesprogramma LeS-lokaal

Altijd al djembé willen leren spelen? Of lijkt het je leuk om Spaans te volgen? Vanaf 17 januari start er weer een nieuw lesprogramma van LeS-lokaal. Iedereen die geïnteresseerd is kunnen deze lessen gratis volgen.

Wat is LeS-lokaal?
LeS-lokaal staat voor Leren en Samen doen. Het is een school waarbij studenten zelf kunnen aangeven wat ze graag willen leren. Dat is dan ook precies de kern; het gaat erom dat je (weer) kunt ervaren wat en hoe het is om te leren. De focus van de lessen ligt op kwetsbare mensen, maar iedereen die interesse heeft is van harte welkom om deel te nemen aan de gratis lessen.

Vanaf 17 januari start er weer een nieuw lesprogramma en kun je gratis de volgende lessen volgen:

  • Spaanse les
  • Tekenen & schilderen
  • Geschiedenis & religie
  • Biologisch tuinieren
  • Djembé workshop

Voor meer informatie over LeS-lokaal kun je de folder bekijken. In onderstaande afbeelding vind je meer informatie over de lessen, de tijden en de locatie. Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.