zoek
09-01-2017 >>

SMO Traverse kans op Best Presterende Werkgever 2016

In oktober 2016 werd Traverse, door het Nationale Succes Award Instituut, uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever 2016 in de branche maatschappelijke opvang. Naast branchewinnaar maken we ook kans om in de top 10 te komen en de grote winnaar te worden onder alle verschillende branchewinnaars. De winnaar mag het komende jaar de titel Best Presterende Werkgever dragen én ontvangt € 10.000,-.

Help mee Traverse in de top 10 te zetten!

Organisaties kunnen op twee manieren in de top 10 komen. De nominatiecommissie van het NBSA-instituut selecteert 5 organisaties. Daar worden de 5 organisatie aan toegevoegd met het meeste aantal stemmen. Stem ook op Traverse!

SMS: BPWA[spatie]2762 naar 4422.

Sms-en is gratis.
De stemperiode loopt van zondag 8 januari 14.00 uur tot zondag 15 januari 14.00 uur. Alleen stemmen binnen deze periode tellen mee en u kunt maar één keer stemmen per telefoonnummer. We hebben zo veel mogelijk stemmen nodig! Stem zelf maar vraag ook uw partner, vrienden of kennissen om te stemmen.

Op 2 februari worden de 10 finalisten bekend gemaakt en wordt ook de winnaar uitgeroepen. Zondag 5 februari is op RTL7 (14.30 uur) te zien welke organisatie zich Best Presterende Werkgever van 2016 mag noemen én € 10.000 wint. Spannend!

Waarom werd Traverse Best Presterende Werkgever van de branche maatschappelijke opvang?

Traverse heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘Traverse weet haar enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Gedrevenheid, durf en visie, plus een sterke focus op de cliënt maken van deze organisatie een topper.’ Meer lezen over waarom Traverse werd verkozen tot branchewinnaar? Lees dan het eerdere bericht Best Presterende Werkgever in de branche.

 

 

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.