zoek
13-01-2017 >>

Stoelenproject geopent vanaf 12-01 i.v.m. winterse weersomstandigheden

Om te voorkomen dat mensen bij gebrek aan onderdak gezondheidsrisico’s lopen door winterse weersomstandigheden opende 12 januari het stoelenproject aan Gasthuisring 37 in Tilburg. 

Wat is het stoelenproject?
In het Stoelenproject zijn geen bedden aanwezig maar kunnen mensen op stoelen onderdak en beschutting tegen de kou krijgen. In principe staat het Stoelenproject open voor iedereen van 18 jaar en ouder met een geldig legitimatiebewijs.  

Opening stoelenproject
Het Stoelenproject is open wanneer  sprake is van twee dagen 0 graden Celsius of minder op basis van wekelijkse vooruitzichten van Meteo Consult en KNMI voor Tilburg. Als u gebruik wilt maken van het stoelenproject kunt u tussen 23.00 uur en 07.00 uur terecht bij de Meander aan Gasthuisring 37 in Tilburg. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Mocht de temperatuur weer stijgen, leest u op deze website wanneer het stoelenproject weer sluit. Bij vragen kunt u contact opnemen met de receptie van de Meander via: 013 – 542 5028.