zoek
20-01-2017 >>

Vacature medewerker communicatie

De rol:

Als communicatiemedewerker ben jij de spin in het web binnen de organisatie. Je legt makkelijk contact met collega’s en cliënten. Je bent betrokken bij zowel interne als externe communicatievraagstukken. Je voert zelfstandig communicatieactiviteiten uit voor projecten en adviseert waar nodig. Je taken zijn onder meer het schrijven en redigeren van een diversiteit aan teksten. Je beheert verschillende websites en social media accounts. Ook draag je zorg voor webcare. Je bewaakt de huisstijl, coördineert de ontwikkeling van communicatiemiddelen zoals folders, flyers en posters en hebt daarvoor nauw contact met vormgevers. Je bent goed in plannen en organiseren. Maar onthoud: niet alles is te plannen. Regelmatig voer je ook ‘ad hoc’ communicatieopdrachten uit en je weet je planning daarop aan te passen. 

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk 5 februari 2017 een schriftelijke motivatie en Curriculum Vitae , onder vermelding van vacaturenummer 17-03 naar Hans van Dun (P&O) via vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nicole Verschueren (communicatiemedewerker) via nicole.verschueren@smo-traverse.nl of 013 – 464 5099.

Het eerste selectiegesprek vindt plaats op maandag 13 februari 2017.

Lees de complete vacature op de pagina Werken bij Traverse > vacatures