zoek
10-02-2017 >>

Gezocht: ervaringswerker

Per 1 maart 2017 zoeken wij een ervaringswerker. Door jouw persoonlijke ervaring als dak- en thuisloze aangevuld met een verslavings- en/of psychiatrische achtergrond kun jij het herstelproces van onze cliënten ondersteunen. Doordat jij met een open blik naar je ervaringen kunt kijken, kun je ook andere mensen helpen bij hun weg naar herstel. Je bent ervaringsdeskundig.

De rol:

Als Ervaringswerker ben je gericht op het verbeteren van de ondersteuning van het herstelproces van (groepen) cliënten. Daarbij probeer je keer op keer het maximale uit het perspectief van de cliënt te halen. Je bent gedreven om de cliënt te empoweren en doet dit niet voor, maar samen met de cliënt. Met inzet van jouw persoonlijke ervaringen leer je de cliënt problemen zelfstandig op te lossen en spiegel je diens gedrag. Verder doe je voorstellen voor herstelbevorderende activiteiten, zoals methodische zelfhulp. Je zoekt op proactieve wijze de samenwerking op en coacht reguliere begeleiders vanuit eigen persoonlijke ervaringen, zodat zij de belevingswereld van cliënten beter kunnen gaan begrijpen.

Sollicitatieproces
Stuur uiterlijk 19 februari 2017 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van vacaturenummer 17-05- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl.

Het eerste selectiegesprek zal plaatsvinden op 27 februari 2017.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij voldoende reacties sluiten wij vroegtijdig de vacature.

 

Bekijk de complete vacaturetekst en eventuele andere actuele vacatures op de pagina 'werken bij Traverse'.