zoek
14-03-2017 >>

Ben ik in beeld?

Kinderen hebben geen invloed op hun thuissituatie; financiële problemen, huiselijk geweld, psychische problemen of verslaving. Het zijn situaties waarin ouders terecht komen maar waar ook kinderen de gevolgen van ervaren. Velen van hen wonen niet meer thuis of hebben geen (t)huis. Zij zijn aangewezen op opvangcentra, instellingen of pleeggezinnen. We vinden het belangrijk dat er ook lokaal meer aandacht is voor deze 'vergeten' kinderen.

Binnen het project ‘Geef stem aan het kind’ onderzoeken we hoe we, door middel van verschillende methodes, met kinderen in de opvang in gesprek kunnen gaan. Daarnaast willen we door dit project de aandacht voor kinderen in de opvang vergroten. De inzichten die we hebben opgedaan delen we graag met andere professionals. Dan doen we op woensdag 29 maart a.s.

Bekijk de uitnodiging of klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.