zoek
12-03-2017 >>

Zaterdag 18 maart open dag SMO Traverse

Op zaterdag 18 maart, tijdens de Week van Zorg en Welzijn, bent u van harte welkom bij biologische tuinderij Ut Rooie Bietje! Haal een frisse neus in de tuin, warm op bij het kampvuur, smelt een zoete marshmallow of bekijk eens wat voor lekkere hapjes eetcafé de Bron heeft meegenomen.

Een kijkje achter de voordeur

Deze dag kunt u, letterlijk en figuurlijk, een kijkje nemen achter de voordeur van Traverse. Bij Ut Rooie Bietje vindt u volop informatie over de organisatie, de doelgroep en begeleiding. Daarnaast worden er ook rondleidingen georganiseerd. Wilt u deelnemen aan een rondleiding? Kom dan op eigen vervoer naar Gasthuisring 37 óf rijd mee met de bus vanaf Ut Rooie Bietje. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.

Nog geen inspiratie voor het avondeten? Doe ideeën op bij Ut Rooie Bietje en kook (eens) biologisch! Vanzelfsprekend is de winkel ook open.

Kinderen zijn ook welkom!

Natuurlijk zijn de kinderen ook welkom. Bij Ut Rooie Bietje zijn er volop kinderactiviteiten te doen. Zo is er een speurtocht door de tuin, wordt er een aardappelrace georganiseerd, kan er geknutseld worden en zorgt clown Howie voor gezelschap, trucjes en grapjes!

--- --- --- --- 

Datum:  zaterdag 18 maart 2017
Tijd: 10.30 - 14.30 uur
Locatie: Biologische Tuinderij Ut Rooie Bietje, Koningshoeven 62 in Tilburg

Locatie rondeiding: De Loop & De Meander | Gasthuisring 37 in Tilburg
Tijden rondleiding: 10.45 uur of 13.00 uur 

--- --- --- ---