zoek
11-04-2017 >>

LeS-programma april-mei-juni

In plaats van de Engelse term ‘recovery college’ spreken wij over LeS-Lokaal, waarbij “LeS” staat voor Leren en Samen doen. LeS-Lokaal is een initiatief waarbij studenten zelf aan kunnen geven wat ze graag willen leren. Dat is dan ook precies de kern: het gaat erom dat je (weer) kunt ervaren wat en hoe het is om te leren. Persoonlijke ontwikkeling, contact en plezier staan centraal.

LeS-programma april - mei - juni

Loop binnen of meld je vooraf aan door een mail te sturen naar leslokaaltilburg@outlook.com.
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

Het programma voor de lessen wordt samengesteld voor drie maanden. Na drie maanden volgt er weer een nieuw programma. Is er een bepaalde les die je graag zou willen volgen? Stuur dan een e-mail naar leslokaaltilburg@outlook.com en wij bekijken vervolgens of er voldoende animo voor is. Als dat zo is, dan kunnen we die nieuwe les of cursus in het nieuwe kwartaal toevoegen.


Denk aan leren omgaan met internet en social media, leren metselen, leren omgaan met een verslaving, leren koken, muziekles, geschiedenisles, taallessen etc.