zoek
07-04-2017 >>

Paaseieren zoektocht!

Omdat het niet voor alle kinderen in Tilburg vanzelfsprekend is om met Pasen lekkere chocolade eitjes te krijgen organiseert Stichting Vrienden van Traverse woensdagmiddag 12 april een paaseieren zoektocht. Iedereen is welkom tussen 14.00 en 15.00 uur bij Ut Rooie Bietje.

Op zoek gaan naar die overheerlijke chocolade eitjes die de paashaas verstopt heeft, dat vindt elk kind toch spannend! Stichting Vrienden van Traverse gunt alle kinderen in Tilburg een leuk en gezellig paasfeest. Echter is dat niet voor alle kinderen zo vanzelfsprekend. Wanneer er weinig financiële middelen zijn of er geen eigen plek om te wonen is, wordt Pasen vaak doorgebracht zonder de befaamde paaseitjes.

Paaseieren zoeken op 12 april

Tussen 14.00 uur en 15.00 uur, zijn alle kinderen uit Tilburg uitgenodigd om paaseitjes te komen zoeken bij biologische tuinderij Ut Rooie Bietje, Koningshoeven 62 in Tilburg. We gaan dan op zoek naar de paaseitjes die verstopt zijn. Zoek tussen de planten, kijk in de gieter en wie weet ligt er in het kippenhok wel een eitje dat daar niet hoort. Kortom: het wordt paaseieren zoeken tussen de gewassen op het land! Neem gerust papa, mama, opa, oma, de buurman of de oppas mee. Iedereen is welkom. We verwachten zelfs nog een bezoekje van de paashaas! Kom deze middag dus gerust een kijkje nemen bij Ut Rooie Bietje.

Aanmelden 
Kom je paaseitjes zoeken? Meld je dan aan via: info@vriendenvantraverse.nl. Dan zorgt de paashaas dat hij voldoende paaseitjes verstopt.

Over Stichting Vrienden van Traverse

Cliënten van Traverse hebben met elkaar gemeen dat zij door een diversiteit aan problemen dakloos zijn geworden of dreigen te worden. Onder professionele begeleiding wordt intensief gewerkt om weer grip te kunnen krijgen op het eigen leven en deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Stichting Vrienden van Traverse zet zich in om een bijdrage te leveren aan het welzijn van de cliënten van Traverse. Ze doet dat met middelen in geld en natura waarmee activiteiten, voorzieningen, projecten en investeringen gerealiseerd kunnen worden die ten gunste komen aan cliënten of groepen cliënten. Op deze manier kan Stichting Vrienden van Traverse cliënten wat extra’s bieden dat niet vanuit de reguliere financiering kan worden betaald. Dit kan de begeleiding van of het wonen bij Traverse aangenamer maken. Lees meer over de stichting en hoe je kunt helpen op www.vriendenvantraverse.nl