zoek
10-04-2017 >>

Rondleiding bij SMO Traverse op 11 mei

Regelmatig komen er bij SMO Traverse verzoeken binnen voor rondleidingen. Heeft u ook altijd al eens een kijkje willen nemen in de maatschappelijke opvang? Dat kan! Wij willen graag aan geïnteresseerden laten zien hoe we werken en hoe onze cliënten wonen. Om te voorkomen dat bewoners elke dag een groep mensen over de vloer krijgt, worden jaarlijks enkele rondleidingen door georganiseerd.

Op donderdag 11 mei a.s. organiseren we weer een rondleiding. We ontvangen u graag met een kopje koffie of thee en starten we met een presentatie waarin we uitleggen wie SMO Traverse precies is; wie onze cliënten zijn, wat we voor ze kunnen betekenen en hoe we te werk gaan. Hierna wordt u rondgeleid op een woonvoorziening. Natuurlijk heeft u de gelegenheid om vragen te stellen.

Programma

09.30-10.15u:    

Ontvangst en presentatie
Woonvoorziening de Vest
Fabriekstraat 47
5038 EM Tilburg

 10.30-11.15u:    Rondleiding


Woonvoorziening de Vest

Op deze locatie wonen cliënten die kampen met psychosociale problemen. Vaak gaat dit gepaard met een psychiatrische ziekte en/of verslaving.

Meld u aan

Wilt u deelnemen aan de rondleiding op 11 mei? Aanmelden kan tot uiterlijk 4 mei via deze website. U ontvangt vooraf een e-mail met meer informatie.

Let op: er kunnen maximaal 12 personen deelnemen aan de rondleiding. Als de rondleiding vol zit, kunt u zich eventueel aanmelden voor één van de volgende mogelijkheden.  Vol=vol.