zoek
03-04-2017 >>

Vacature Verzorgende

De rol:

Als verzorgende ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg aan cliënten, met als doel de kwaliteit van leven te verhogen. Je kunt ook in zeer complexe situaties de benodigde zorg bieden. Dagelijks is de zorg gericht op wassen, aankleden, verschonen en verpleegtechnische handelingen als wondverzorging.  Je ondersteunt in het dagelijks leven en schenkt aandacht aan het sociaal contact. Je kunt je inleven in de situatie van de cliënt en hebt oog voor de privacy. Kortom, je bent van betekenis voor de cliënt.

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk 9 april 2017 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae - onder vermelding van 17-12 - naar Hans van Dun (P&O),
e-mail vacature@smo-traverse.nl.

Lees de complete vacature op de pagina Werken bij Traverse > vacatures