zoek
29-05-2017 >>

Vacature medewerker Technische Dienst

Wij zoeken per direct een collega die ons wil bijstaan als

Medewerker Technische Dienst M/V
(28 uur per week)

Als Medewerker Technische Dienst voer je in en om de locaties van Traverse vakspecifieke onderhoudswerkzaamheden uit. Je bent voor collega’s binnen de organisatie het dagelijkse aanspreekpunt voor storingen en facilitaire zaken. Je begeleidt medewerkers van externe onderhoudsbedrijven binnen het gebouw en zorgt dat zij hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Je bent betrokken, collegiaal, klantgericht en weet wat er van je wordt verwacht en bent in staat om dit accuraat uit te voeren.

Als Medewerker Technische Dienst is geen dag hetzelfde. Je krijgt de mogelijkheid om jouw expertise op verschillende gebieden in te zetten, waardoor je jouw praktijkkennis en vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Je werkt veelal zelfstandig en bent, in operationele zin, een spin in het web op technisch en facilitair gebied binnen een open cultuur.

Wij vragen:

- Afgeronde technische opleiding op minimaal MBO niveau;
- Aantoonbare recente werkervaring in een soortgelijke functie;
- Ervaring in de zorgbranche is een pre;
- Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, maar wel een hands-on mentaliteit.

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk 9 juni 2017 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae – onder vermelding van 17-20 – naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met André Eichelsheim, via Andre.Eichelsheim@smo-traverse.nl.

Het eerste selectiegesprek zal plaatsvinden op donderdag 15 juni 2017.