zoek
02-05-2017 >>

Vacature Trajectregisseur

Wij zoeken per 1 juni 2017 een collega die ons wil bijstaan als:

Trajectregisseur M/V

24-36 uur (uren in onderling overleg)

De rol:

Als Trajectregisseur heb jij het volledige inzicht en overzicht op het traject van de cliënt. In samenwerking met de Persoonlijke Coach stuur je op het beoogde resultaat. De Persoonlijke Coach begeleidt de cliënt inhoudelijk en met persoonlijke aandacht; jij richt je met name op het verloop van het proces, de financiering en de uitstroom. Je zorgt dat zakelijk alles op orde is en bewaakt de in- en doorstroom van cliënten en de dekking van de zorg.


Jij weet precies wat nodig is om de cliënt te begeleiden naar de maximaal haalbare zelfstandig- en zelfredzaamheid. Daartoe verzamel je informatie bij derden: medici, psychologen, familie etc. en schrijf je op basis daarvan een probleemdiagnose en bijbehorend trajectplan. Je blijft verder op gepaste afstand van de inhoud, maar bewaakt wel de voortgang en stelt rapportages op om betrokkenen op de hoogte te houden. Jouw focus ligt op het invullen van alle randvoorwaarden en het resultaat: resultaat voor de cliënt en voor de financier.


Als Trajectregisseur zorg je er dus voor dat aan alle voorwaarden en eisen van de omgeving ten aanzien van het traject, rapportage en informatievoorziening is voldaan. De complexe aard van de probleemsituatie van de cliënt maakt het noodzakelijk dat je in staat bent te werken in een politiek veld met verschillende belangen. Je vertegenwoordigt Traverse extern op het gebied van proces en financiering en voert ook projecten uit gericht op (kosten)beheersing.


Wij vragen:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau en afgeronde agogische opleiding;
  • Aantoonbare recente werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de doelgroep en de sociale kaart;
  • Je bent analytisch, onderzoekend en resultaatgericht, en in staat om het overzicht te behouden en te sturen op de realisatie van mijlpalen;
  • Je hebt overtuigingskracht, waardoor je in staat bent te werken met (interne) betrokkenen, financiers en allerhande externe partijen met eventuele conflicterende belangen;
  • Je kunt feiten van een afstand bekijken en ze in een ruimere context en lange termijn perspectief plaatsen. Zo kom je tot weloverwogen besluiten, zonder je te verliezen in details.

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk 11 mei 2017 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van 17-17- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Sandra Ogiers, via Sandra.Ogiers@smo-traverse.nl.

Het eerste selectiegesprek zal plaatsvinden op vrijdag 19 mei 2017.

Lees meer in de volledige vacaturetekst: Vacature Trajectregisseur.