zoek
29-06-2017 >>

Jongste bezoeker geeft hoop

Wat was het een bijzonder moment, toen Jacqueline in 2015 met haar dochtertje van slechts een paar weken oud bij Lokaal 38 binnenstapte. Iedereen wilde haar bewonderen, over de haartjes aaien of eventjes vasthouden. Wat een wondertje! Afgelopen maand kwamen moeder en dochter nog eens langs. En wat is deze tweejarige dame creatief, ze maakte haar eigen ‘Ibiza tasje’.

Hoop

Waarom Jacqueline met haar dochter nog een langs kwam? Dat vertelt ze graag zelf:

“Mijn dochtertje was slechts een paar weken oud toen wij voor het eerst samen Lokaal 38 bezochten. Ik verbleef mijn hele zwangerschap bij de Eerste opvang ‘Meander’ en wist niet wat er op mijn pad zou komen. Gelukkig heb ik op tijd een woning voor ons gekregen waar ik vier dagen na mijn bevalling ben ingetrokken. 

Nu, bijna 2 jaar later, wippen wij een keertje binnen bij Lokaal 38. Dan kan iedereen zien hoe groot ze is geworden en hoe goed alles gaat met ons. En hopelijk geeft dat beeld hoop aan iedereen die op dat moment niet weet waar hij/zij aan toe is. En mijn dochtertje en ik genieten ondertussen van al die oude bekenden, de muziek en de creatieve sfeer die er hangt.”

Nieuwe Lokaal 38 op 3 juli

Elke eerste maandag van de maand is het Lokaal 38, zo ook maandag 3 juli. Op het programma staat onder meer een Djembé workshop. Nog nooit eerder Djembé gespeeld en wil je het eens proberen? Of heb je juist al wat ervaring? Kom ook dan laten we onze muzikale creativiteit samenkomen. Daarnaast gaan we Mandala’s in allerlei vormen maken, als symbool van de oneindigheid van het leven.

We zien je graag op maandag 3 juli tussen 16.00 en 20.00 uur aan Gasthuisring 39. Tot dan?!