zoek
07-06-2017 >>

Rondleiding Ut Rooie Bietje

Regelmatig komen er bij SMO Traverse verzoeken binnen voor rondleidingen. Zowel particulieren als organisaties geven aan eens een kijkje te willen nemen binnen de maatschappelijke opvang. Wij willen graag aan geïnteresseerden laten zien hoe we werken en hoe onze cliënten wonen en actief zijn. Om te voorkomen dat cliënten elke dag een groep mensen over de vloer krijgen, worden jaarlijks enkele rondleidingen georganiseerd.

Programma rondleiding 27 juni

Op dinsdag 27 juni a.s. organiseren we weer een rondleiding. We ontvangen u graag met een kopje koffie of thee en starten met een presentatie waarin we uitleggen wie SMO Traverse precies is; wie onze cliënten zijn, wat we voor ze kunnen betekenen en hoe we te werk gaan. Hierna wordt u rondgeleid op de biologische tuinderij Ut Rooie Bietje. Natuurlijk heeft u de gelegenheid om vragen te stellen.  

Programma

09.00u:    

Ontvangst en presentatie

     
 09.45-10.20u:  

Reistijd en ontvangst
Biologische tuinderij Ut Rooie Bietje
Koningshoeven 62, 5018 AB Tilburg

     
 10.20-11.30u  

Rondleiding
Biologische tuinderij Ut Rooie Bietje


Eetcafé de Bron en biologische tuinderij Ut Rooie Bietje

Traverse ondersteunt cliënten om weer zo zelfstandig als mogelijk te kunnen wonen en mee te kunnen doen in de maatschappij. Een zinvolle dagbesteding zoals werk of scholing zijn daarbij belangrijk. Eetcafé de Bron en biologische tuinderij Ut Rooie Bietje zijn leer- en werkplaatsen voor mensen met een vergrote afstand tot de arbeidsmarkt. Er is tijd en ruimte om te leren en opgeleid te worden. Zo worden bij Ut Rooie Bietje groenten, fruit, bloemen en kruiden verbouwd. Samen met vrijwilligers werken cliënten aan een gezonde en duurzame samenleving. Eetcafé de Bron maakt graag gebruik van de verse oogst van Ut Rooie Bietje. Cliënten bereiden hier dagelijks heerlijke lunchgerechten.

Meld u aan
Deelname aan de rondleiding is gratis. Wilt u meedoen met de rondleiding op 27 juni? Meld u dan aan via: http://smo-traverse.nl/over-traverse/rondleiding. Aanmelden kan tot uiterlijk 18 juni. U ontvangt vooraf een e-mail met meer informatie.