zoek
23-08-2017 >>

Gezocht: Specialist P&O, beleid en rapportages

SMO Traverse organiseert hulpverlening voor mensen in probleemsituaties waarbij sprake is van dak- of thuisloosheid of de dreiging daarvan. Wil jij een bijdrage leveren aan onze organisatie? Dan is SMO Traverse op zoek naar jou.

Wij zoeken per direct een collega die ons bij wil staan als:

Specialist P&O, beleid en rapportages M/V

32-36 uur

Rol:

Je werkt op het snijvlak van P&O en primair proces. Enerzijds werk je protocollen en beleidsvoorstellen uit op gebied van in-, door- en uitstroom, secundaire arbeidsvoorwaarden, CAO en wetgeving. Je adviseert de Besturingsadviseur HRM en de manager Mens en Organisatie, maar ondersteunt ook medewerkers bij hun verbeterideeën voor P&O. Anderzijds maak je rapportages van onze productie (de uren zorg die wij aan cliënten leveren) en analyseer je deze ten opzichte van de formatie en de begroting. Je adviseert hierin de Besturingsadviseur Productie en de manager Bedrijfsvoering.

Je werkt in een team met betrokken professionals en werkt hierin geheel zelfstandig. Door jouw sterk analytische blik en deskundigheid weet jij problemen in de bedrijfsvoering en dienstverlening niet alleen op te lossen, maar vooral ook te voorkomen. Je bent gedreven in het constant verbeteren van processen en weet dit ook te formuleren in helder taalgebruik, zodat medewerkers dit begrijpen en onderschrijven. Op piekmomenten ondersteun je jouw P&O collega’s met de meer operationele werkzaamheden. Je bent bereid de handen uit de mouwen te steken, houdt van afwisseling en ziet continu mogelijkheden. Je bent zowel een echte teamspeler als een sparringpartner voor jouw collega’s.

Wij vragen:

  • Afgeronde universitaire opleiding op gebied van HRM, Organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde of een soortgelijke studie;
  • Aantoonbare recente werkervaring in het zelfstandig uitvoeren van een beleidsmatige en cijfermatige rol. Ervaring in het P&O vak is een vereiste;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Sterk analytisch vermogen om rapportages te doorgronden en verschillende analyses met elkaar te verbinden;
  • Vakoverstijgend denken en handelen, met gevoel voor hoofd- en bijzaken;
  • Een hands-on mentaliteit: je houdt van de combinatie ‘sparringpartner voor het management’ en ‘collega’s ondersteunen waar nodig’;
  • Stressbestendig, proactief, servicegericht en bovenal een fijne collega die zowel zelfstandig kan opereren als zich kan verhouden in een team.

Wij bieden:

Aanstelling is per direct voor de duur van 7 maanden, met mogelijkheid tot verlenging. Het betreft een dienstverband van 32-36 uur per week (min-max). Inschaling volgens CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening in schaal 8 (min. 2.494,-- euro en max. 3.553,-- euro bij een voltijd dienstverband) afhankelijk van je werkervaring. Voor deze functie wordt het interne rolprofiel Bedrijfsspecialist gehanteerd.

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk 4 september 2017 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van 17-39- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Annika Hoogervorst, via Annika.Hoogervorst@smo-traverse.nl.

Het eerste selectiegesprek zal plaatsvinden op maandagmiddag 11 september.

 

Lees ook de complete vacaturetekst ‘Specialist P&O, beleid en rapportages’.