zoek
14-08-2017 >>

Rondleiding 14 september

Regelmatig komen er bij SMO Traverse verzoeken binnen voor rondleidingen. Zowel particulieren als organisaties geven aan eens een kijkje te willen nemen binnen de maatschappelijke opvang. Wij willen graag aan geïnteresseerden laten zien hoe we werken en hoe onze cliënten wonen en actief zijn. Om te voorkomen dat cliënten elke dag een groep mensen over de vloer krijgt, worden jaarlijks enkele rondleidingen georganiseerd.

Programma rondleiding 14 september

Op donderdag 14 september a.s. organiseren we weer een rondleiding. We ontvangen u graag met een kopje koffie of thee bij eetcafé de Bron. Om 09.00 uur starten we met een presentatie waarin we uitleggen wie SMO Traverse precies is; wie onze cliënten zijn, wat we voor ze kunnen betekenen en hoe we te werk gaan. Hierna wordt u rondgeleid binnen woonvoorziening de Vlier. Het programma zal duren tot ongeveer 11.00 uur.

Eetcafé de Bron en woonvoorziening de Vlier

Traverse ondersteunt cliënten om weer zo zelfstandig als mogelijk te kunnen wonen en mee te kunnen doen in de maatschappij. Naast een veilig plaats om te wonen is een zinvolle dagbesteding zoals werk of scholing daarbij belangrijk. Eetcafé de Bron is een leer- en werkplaats voor mensen met een vergrote afstand tot de arbeidsmarkt. Er is tijd en ruimte om te leren en opgeleid te worden. Bij eetcafé de Bron bereiden cliënten dagelijks heerlijke lunchgerechten. Na een bezoek aan eetcafé de Bron wordt u rondgeleid op woonvoorziening de Vlier. Dit is een groepsvoorziening die is aangepast voor mindervalide. Mensen die hier verblijven kampen met psychosociale problemen. Vaak gaat dit gepaard met psychiatrische ziekte en/of een verslaving. Ook wonen hier mensen die vanwege fysieke problemen extra zorg nodig hebben. U wordt rondgeleid in het gebouw en ziet hoe zij ondersteund worden bij de dagelijkse aspecten van wonen en leven. Wellicht zijn er ook cliënten die u persoonlijk het één en ander willen vertellen over hun verblijf binnen deze locatie.

Meld u aan

Deelname aan de rondleiding is gratis. Wilt u meedoen met de rondleiding  op 14 september? Meld u dan aan via: http://smo-traverse.nl/over-traverse/rondleiding. Aanmelden kan tot uiterlijk 4 september a.s. U ontvangt vooraf een e-mail met meer informatie en adresgegevens.

Hopelijk tot dan!