zoek
14-08-2017 >>

Vacature Financieel Administratief Dienstverlener

SMO Traverse organiseert hulpverlening voor mensen in probleemsituaties waarbij sprake is van dak- of thuisloosheid of de dreiging daarvan. Wil jij een bijdrage leveren aan onze organisatie? Dan is SMO Traverse op zoek naar jou.

Wij zoeken per 15 september 2017 een collega die ons bij wil staan als:

Financieel Administratief Dienstverlener M/V

24-32 uur per week

Rol:

Als Financieel Administratief Dienstverlener voer je zelfstandig de financiële administratie van de cliënt. Jij zorgt ervoor dat alle informatie in de daartoe behorende systemen overzichtelijk en kloppend is en onderneemt op eigen initiatief actie wanneer zaken niet aan de gestelde normen voldoen of wanneer aan bepaalde afspraken niet voldaan dreigt te worden. Je reageert snel en adequaat op vragen, anticipeert op dagelijkse, praktische vraagstukken en neemt door jouw regelend en organiserend optreden de zorg bij anderen weg. Je weet wat je moet doen om zaken als uitkeringen en verzekeringen geregeld te krijgen en communiceert over de voortgang. Je pakt op kordate wijze ad hoc problemen op, stelt de juiste prioriteiten, verzamelt relevante informatie en stemt de zaken tijdig af.

Competenties:

  • Anticiperen: Je voorziet problemen en reageert doeltreffend.
  • Communiceren: Je bent in staat effectief informatie over te dragen op anderen, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Vakkundigheid: Je beheerst het vak en voert je werk zelfstandig uit volgens professionele standaarden. Je ziet daarbij wat voorrang heeft en past waar nodig de werkvolgorde aan .
  • Regelen en organiseren: Je weet verschillende zaken op elkaar af te stemmen, informatie in te winnen en afspraken te maken. Je overziet het geheel aan te ondernemen acties. Verder weet je welke wegen te bewandelen om de zaken geregeld te krijgen.
  • Opleidingsindicatie: MBO, bij voorkeur in een financiële richting of sociale studies aangevuld met een financiële module en aantoonbare ervaring in het werken met schuldenproblematiek.

Onze organisatie:

Traverse is een Stichting voor Maatschappelijke Opvang in Midden-Brabant. Onze visie op zorg is dat ieder mens mogelijkheden heeft. Mogelijkheden om zich te ontwikkelen, zijn kwaliteit van leven te verbeteren of hier eenvoudigweg weer grip op te krijgen. De werkwijze van Traverse is gericht op herstel van de cliënt en hem te ondersteunen bij het benutten van zijn mogelijkheden. We helpen kwetsbare mensen hun weg te vinden in de maatschappij en hierin zo volwaardig mogelijk te functioneren.

Wij bieden:

Aanstelling is per 15 september 2017 voor de duur van 7 maanden, met mogelijkheid tot verlenging. Het betreft een dienstverband van 24 tot 32 uur per week (min-max). Inschaling volgens CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening in schaal 6 (min. 2.073,-- euro en max. 2.967,-- euro bij een voltijd dienstverband) afhankelijk van je werkervaring. Voor deze functie wordt het interne rolprofiel Administratief Dienstverlener gehanteerd.

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk 22 augustus 2017 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van 17-38- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Lian Muscus, via Lian.Muscus@smo-traverse.nl.

Het eerste selectiegesprek zal plaatsvinden op maandagochtend 28 augustus 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij voldoende reacties sluiten wij vroegtijdig de vacature.