zoek
28-08-2017 >>

Vacature: Verzorgende

Wij zoeken per direct een collega die ons wil bijstaan als

Verzorgende M/V
(niveau 3/3 IG)
24-32 uur per week

De rol:

Als verzorgende ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg aan cliënten, met als doel de kwaliteit van leven te verhogen. Je kunt ook in zeer complexe situaties de benodigde zorg bieden. Dagelijks is de zorg gericht op wassen, aankleden, verschonen en verpleegtechnische handelingen als wondverzorging. Je ondersteunt in het dagelijks leven en schenkt aandacht aan het sociaal contact. Je bent kortom, van betekenis voor de cliënt.

Als verzorgende hou jij het zorgplan bij, heb je inzicht in de noodzakelijke zorg en handel je hier zelfstandig naar. Je weet wanneer anderen moeten worden ingeschakeld. Je kunt je inleven in de situatie van de cliënt, met oog voor diens privacy. Je gaat op vriendelijke, professionele wijze met cliënten om en weet kordaat op te treden waar nodig.

De cliënten zijn veelal bekend met multi-problematiek. Zij zitten in een rehabilitatieproces vanuit middelengebruik en/of psychiatrische problemen en (dreigende) dakloosheid. Ze komen uit verschillende achtergronden, culturen en leeftijdscategorieën. Ervaring of in elk geval affiniteit met de doelgroep, waaronder LVG, is een must.

Wij vragen:
- Recente kennis en kunde op minimaal MBO niveau;
- Je bent flexibel inzetbaar in avonden en weekenden in een onregelmatig rooster
- Je hebt praktisch inzicht en houdt van aanpakken
- Werkervaring met de doelgroep danwel met LVG en kennis van de training Omgaan met Agressie is een pre.

Het sollicitatieproces:
Stuur uiterlijk 20 september 2017 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae - onder vermelding van 17-40 - naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Saskia Fasting, via Saskia.Fasting@smo-traverse.nl. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 27 september 2017.

Lees de complete vacature op de pagina Werken bij Traverse > vacatures

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij voldoende reacties sluiten wij vroegtijdig de vacature.