zoek
04-09-2017 >>

Gratis lessen najaarsprogramma LeS-Lokaal

Gratis lessen in het najaar bij LeS-lokaal 

In plaats van de Engelse term 'recovery college' spreken wij over LeS-lokaal, waarbij "LeS" staat voor Leren en Samen doen. Binnen LeS-lokaal worden lessen en cursussen aangeboden die sterk gericht zijn op werken aan herstel. Iedereen kan meedoen. Het gaat erom dat je (weer) kunt ervaren wat en hoe het is om te leren. Mocht er ooit een diagnose over jou gesteld zijn en heb je het gevoel daardoor een 'stempel' te hebben? Dan laten we deze bij de voordeur achter.

Persoonlijke ontwikkeling, contact en plezier staan centraal. Bij LeS-lokaal wordt gewerkt vanuit een basis van hoop en zelfregie. Leren geeft vaak een nieuwe identiteit en nieuwe mogelijkheden aan mensen die (soms jarenlang) in een cliëntenrelatie zitten of hebben gezeten. Het volgen van lessen bij LeS-lokaal en een (eventuele) behandeling staan compleet los van elkaar en blijven strikt gescheiden.

Najaarsprogramma 2017

Klik op de lessen voor een vergrote weergave of download de complete LeS-lokaal folder incl. het najaarsprogramma

Kosten

Alle lessen en cursussen van LeS-lokaal zijn in principe gratis te volgen. Voor bepaalde lessen waar je materialen voor nodig hebt, kan mogelijk een bijdrage gevraagd worden.