zoek
03-10-2017 >>

Gezocht: Doen Coach

Wij zoeken per direct twee collega’s die ons willen bijstaan als :

Doen Coach M/V
24 -32 per week

De rol:
De Doen Coach begeleidt de cliënt met zijn specialistische kennis tot Doen, maatschappelijk participeren en daar waar mogelijk in zijn herstel, tot arbeidsparticipatie. De Doen Coach stelt op maat de activiteiten voor de cliënt samen, passend bij zijn herstel en zijn ontwikkeling op de participatieladder. De Doen Coach is het creatieve brein en weet met maatoplossingen te komen met betrekking tot alle voorkomende participatie vraagstukken van cliënten.

Door deze deskundigheid en resultaatgerichtheid staat Expertise Doen bekend als het expertisecentrum dat maatschappelijk herstel van cliënten aanzienlijk verhoogt en daarmee een belangrijke schakel is in het proces naar zelfstandigheid .
Als Doen Coach ben je met je collega’s samen verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse Doen projecten waar wij nieuwe collega’s voor zoeken. Het werk binnen Traverse wordt vanuit een zelfsturend team georganiseerd.

Wij vragen:
- Agogische vakkennis (afgeronde opleiding) op minimaal MBO/HBO niveau, affiniteit met werken met onze doelgroep - Aantoonbare recente werkervaring in soortgelijke functie/branche.
- Zelfstandig kunnen werken, met veel verantwoordelijkheidsgevoel en eigen initiatief.
- Inlevend, creatief en communicatief vaardig.
- Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
- Een professionele, stressbestendige en collegiale persoonlijkheid.
- Flexibiliteit in werkdagen.
- Enthousiaste motivator die cliënten in beweging kan krijgen in hun proces naar herstel.

Wij bieden:
Aanstelling is per direct voor de duur van 7 maanden voor 24-32 uur per week (min-max); verlenging behoort tot de mogelijkheden. Inschaling volgens CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening in schaal 6 (min. € 2.107,- en max. € 3.016,- bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van je werkervaring.

Het sollicitatieproces:
Stuur uiterlijk 15 oktober 2017 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae - onder vermelding van 17-46 - naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Daniëlle Pater, via danielle.pater@smo-traverse.nl. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 20 oktober 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij voldoende reacties sluiten wij vroegtijdig de vacature.