zoek
10-10-2017 >>

Vacature: Trajectregisseur

Trajectregisseur

32-36 uur

De rol:

Als Trajectregisseur heb jij het volledige inzicht en overzicht op het traject van de cliënt. In samenwerking met de Persoonlijk Coach stuur je op het beoogde resultaat. De Persoonlijk Coach begeleidt de cliënt inhoudelijk en met persoonlijke aandacht; jij richt je met name op het verloop van het proces, de financiering en de uitstroom. Je zorgt dat zakelijk alles op orde is en bewaakt de in- en doorstroom van cliënten en de dekking van de zorg. Jij weet precies wat nodig is om de cliënt te begeleiden naar de maximaal haalbare zelfstandig- en zelfredzaamheid.

Als Trajectregisseur zorg je er dus voor dat aan alle voorwaarden en eisen van de omgeving ten aanzien van het traject, rapportage en informatievoorziening is voldaan. De complexe aard van de probleemsituatie van de cliënt maakt het noodzakelijk dat je in staat bent te werken in een politiek veld met verschillende belangen. Je vertegenwoordigt Traverse extern op het gebied van proces en financiering en voert ook projecten uit gericht op (kosten)beheersing.

In verband met ziekteverzuim zijn wij naast een collega met vaste uren in team Regie, op zoek naar een collega die flexibel inzetbaar is binnen de organisatie. Veelal zul je werkzaam zijn als traject regisseur en mogelijk als ambulant begeleider (in onze termen: Persoonlijk Coach). Door een adequate kennis en ervaring kun je een directe gesprekspartner zijn op de afdeling waar je invalt. Mocht daarvan nog geen sprake zijn dan kun jij je door jouw autodidactisch vermogen snel nieuwe zaken in korte tijd eigen maken. Je weet van aanpakken, je weet anderen te motiveren en enthousiast mee te denken.

Wij vragen: 

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau en afgeronde agogische opleiding;
  • Aantoonbare recente werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de doelgroep en de sociale kaart;
  • Je bent analytisch, onderzoekend en resultaatgericht, en in staat om het overzicht te behouden en te sturen op de realisatie van mijlpalen;
  • Je hebt overtuigingskracht, waardoor je in staat bent te werken met (interne) betrokkenen, financiers en allerhande externe partijen met eventuele conflicterende belangen;
  • Je kunt feiten van een afstand bekijken en ze in een ruimere context en lange termijn perspectief plaatsen. Zo kom je tot weloverwogen besluiten, zonder je te verliezen in details.

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk zondag 15 oktober een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van nummer 17-49 - naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Peggy van Haandel, via peggy.vanhaandel@smo-traverse.nl

Het eerste selectiegesprek zal plaatsvinden op donderdagochtend 19 oktober 2017.

Complete vacature:

Lees de complete vacature 'Trajectregisseur'.