zoek
12-02-2018 >>

Gezocht: Sociale collega's voor facilitaire dienst

Wij zoeken een collega die ons bij wil staan als

Facilitair Dienstverlener M/V

Oproepcontract (0 uren) of
zwangerschapsverlof (20 uur - 4 mnd)

Rol:

Traverse heeft een eigen facilitaire dienst voor de schoonmaak van haar voorzieningen.
Als Facilitair Dienstverlener maak je kantoren, algemene ruimtes en de leef- en verblijfsruimte van de cliënten schoon. Je pakt alles aan in de ruimtes waar je je in begeeft, attendeert anderen zaken op te ruimen en ruimtes netjes te maken en te houden. Je doet de dagelijkse schoonmaak zoals o.a.; stofzuigen, het schoonmaken van sanitair en periodieke schoonmaak van ramen, kasten enz. Je hebt een scherp oog voor hygiëne en maakt alles op zorgvuldige en efficiënte wijze schoon. Je bent zorgzaam, laat niets voor collega’s liggen en biedt altijd een helpende hand aan collega’s en cliënten.
Als Facilitair Dienstverlener moet je affiniteit hebben met onze doelgroep. Wanneer je de leef- en verblijfsruimte van de cliënten schoonmaakt, probeer je zoveel als mogelijk jouw kundigheid aan de cliënten over te brengen. Op deze wijze stimuleer, motiveer en enthousiasmeer je de cliënt zijn eigen leefruimte schoon te maken en te houden en draag je bij aan de zelfredzaamheid van onze cliënten. Zo nodig speel je zaken die je signaleert door aan collega’s in de begeleiding.

Wij vragen:
- Huishoudelijke en algemene schoonmaakkennis en ervaring.
- Aantoonbare recente werkervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met het werken in een maatschappelijke opvang.
- Je praat gemakkelijk met zowel collega’s als cliënten, bent vriendelijk en behulpzaam.
- Je werkt nauwgezet, stelt hygiëne voorop en bent gedreven om klussen snel en adequaat op te pakken.
- Je bent eerlijk, betrouwbaar en komt je afspraken na.
- Je bent flexibel inzetbaar en bereid direct te komen werken als er een beroep op je wordt gedaan.

Kijk voor het volledige profiel op:

Facilitiair dienstverlener nulurencontract (per direct voor de duur van 12 mnd)

Facilitair dienstverlener zwangerschapsverlof (per 1 april voor 20 uur per week voor de duur van 4 maanden)

Stuur uiterlijk 25 februari een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van 18-07 of 18-08 naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Wim Veltmeijer, via Wim.Veltmeijer@smo-traverse.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij voldoende reacties sluiten wij vroegtijdig de vacature.