zoek
04-06-2018 >>

Tijdelijke vacature Persoonlijk Coach

Ter vervanging van zwangerschap van een collega zoeken wij iemand die ons bij wil staan als:

Persoonlijk Coach M/V

28-32 uur, van 1 augustus 2018 tot en met 7 januari 2019

De rol:
Als Persoonlijk Coach ben jij de spin in het web in de begeleiding van de cliënt. Samen met de cliënt en de Trajectregisseur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en begeleiding van de cliënt naar het beoogde resultaat. Doel is een voor de cliënt zo veel als mogelijk zelfstandig en zelfredzaam leven.

Door jouw persoonlijke aandacht voor de cliënt weet je welke expertises ingezet moeten worden om het herstel te bevorderen. Jij coördineert deze inzet van expertises (afdelingen Financiën, Dagbesteding, Gezondheid, Wonen en Ervaringsdeskundigheid) en bent in staat alle betrokkenen inclusief de cliënt te motiveren om de beoogde resultaten te bereiken. Om dit te bewerkstelligen ben je een echte teamspeler en behoud je het overzicht op het gehele begeleidingsproces van de cliënt.

Als Persoonlijke Coach werk je ambulant,waarbij jouw planning afhankelijk is van de trajecten van jouw cliënten. Jouw focus ligt op het individuele leerproces van de cliënt op het zelfstandig leven in de maatschappij. Hiertoe geef je de cliënt vertrouwen, ga je continu uit van wat wél kan en mogelijk is, en weet je de juiste grenzen te stellen en een goede structuur te bieden. Jij draagt de pedagogische eindverantwoordelijkheid voor de cliënt. Daarnaast vertegenwoordig je Traverse extern op gebied van inhoud of daar waar het begeleidingsvraagstukken rondom jouw cliënten betreft.

Wij vragen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau en afgeronde agogische opleiding;
 • Aantoonbare recente werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je verstaat de kunst van het krachtgericht begeleiden;
  • Je beheerst zo veel als mogelijk alle voorkomende methoden, technieken en instrumenten van het maatschappelijke werkveld;
  • Je communiceert gemakkelijk met alle niveaus en bent in staat de juiste mensen om je heen te verzamelen om de cliënt in zijn herstel te ondersteunen;
  • Je beschikt over een geruime hoeveelheid zelfinzicht, waardoor je een uitstekende inschatting kunt maken van het effect van jouw eigen handelen op de ander;
  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, waardoor je in staat bent zelfstandig een begeleidingsplan te formuleren, prioriteiten te stellen en de juiste beslissingen te nemen.

Onze organisatie:
Traverse is een Stichting voor Maatschappelijke Opvang in Midden-Brabant. Onze visie op zorg is dat ieder mens mogelijkheden heeft. Mogelijkheden om zich te ontwikkelen, zijn kwaliteit van leven te verbeteren of hier eenvoudigweg weer grip op te krijgen. De werkwijze van Traverse is gericht op herstel van de cliënt en hem te ondersteunen bij het benutten van zijn mogelijkheden. We helpen kwetsbare mensen hun  weg te vinden in de maatschappij en hierin zo volwaardig mogelijk  te functioneren.

Wij bieden:
Aanstelling is voor de duur van ruim 5 maanden, met als ingangsdatum1 augustus 2018. Inschaling volgens CAO Sociaal Werk  in schaal 8 (min. € 2.544,- en max. € 3.624,- bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van je werkervaring.

Het sollicitatieproces:
Stuur uiterlijk 1 juli 2018 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae - onder vermelding van nummer 18-25 - naar Hans van Dun (Afdeling P&O). Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Gon Verweijmeren

De eerste selectiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 6 juli 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij voldoende reacties sluiten wij vroegtijdig de vacature.