zoek
26-06-2018 >>

Vacature Doen Coach

Eetcafé De Bron is een horecagelegenheid waar de medewerkers van Traverse, de cliënten en wijkbewoners elkaar ontmoeten voor een lunch, een kopje koffie of voor een gesprek. De Bron heeft tevens een interne en externe cateringfunctie.

Voor Eetcafé de Bron zijn wij per 1 augustus 2018 op zoek naar een collega die ons wil bijstaan als

 

Doen coach (Horeca)  M/V

28 uur per week

De rol:

Als Doen coach (Horeca) begeleid je cliënten bij de uitvoering van hun arbeidsmatige dagbestedingactiviteit. Je enthousiasmeert cliënten tot een actieve inzet en bent vindingrijk en creatief in je benaderingswijze naar cliënten. Jij schat in welke activiteiten stimulerend zijn voor de cliënt en legt dit vast in het dagbesteding plan waarvan je de voortgang bewaakt en welke je regelmatig evalueert.

Je bent daarbij ook mede verantwoordelijk voor inkoop, menubepaling en uitvoering in de keuken. Jij zorgt samen met een collega die verantwoordelijk is voor de bedrijfsmatige kant ervoor dat De Bron een goed draaiend arbeidmatig dagbestedingsproject is.

 

Wij vragen:

  • Agogische vakkennis (afgeronde opleiding) op minimaal MBO niveau, affiniteit met werken in de horeca;
  • Aantoonbare recente werkervaring in soortgelijke functie / branche;
  • Zelfstandig kunnen werken, met veel verantwoordelijkheidsgevoel en eigen initiatief;
  • Inlevend, creatief en communicatief vaardig;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Een professionele, stressbestendige en collegiale persoonlijkheid;
  • Flexibiliteit in werkdagen en soms buiten kantoortijden.

 

Wij bieden:

Aanstelling is met ingang van 1 augustus 2018 voor de duur van 12 maanden; verlenging behoort tot de mogelijkheden. Het betreft een contract voor 28 uur per week. Inschaling volgens CAO Sociaal Werk in schaal 6 (min. € 2.149,- en max. € 3.076,- bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van je werkervaring.

 

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk zondag 8 juli 2018 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van 18-36- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Paul Happel (Doen ondernemer eetcafé De Bron), e-mail Paul.Happel@smo-traverse.nl.

 

De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 12 juli 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij voldoende reacties sluiten wij vroegtijdig de vacature.