zoek
17-09-2018 >>

Agoog / Leefcoach gezocht

SMO Traverse organiseert hulpverlening voor mensen in probleemsituaties waarbij sprake is van dak- of thuisloosheid of de dreiging daarvan. Wil jij een bijdrage leveren aan onze organisatie? Dan is SMO Traverse op zoek naar jou.

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij per november op zoek naar meerdere collega’s die ons bij willen staan als:

Agoog / Leefcoach M/V

Uren kunnen variëren tussen 24 uur en 36 uur

De rol:

Als Leefcoach werk je zowel zelfstandig als in samenwerking met andere expertises, op een locatie waar onze cliënten verblijven. Jouw aandacht gaat hierbij uit naar gastvrijheid, gezondheid, hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een herstelbevorderende leefomgeving, waar eigen verantwoordelijkheid van  cliënten maximaal wordt gestimuleerd en waar aandacht is voor de handhaving van (gedrag)regels. Jij ondersteunt de cliënten bij de dagelijkse zaken, zoals een juist dag -en nacht ritme, maaltijden,  huishoudelijke taken en klusactiviteiten. Daarnaast begeleid je groepsactiviteiten. Met andere woorden: je  ondersteunt de cliënten in het leerproces bij deze algemene dagelijkse levensverrichtingen. Door het dagelijkse zicht op het functioneren van de cliënten ben jij een belangrijke factor in de begeleiding  van de cliënt tijdens het wonen in een intramurale setting .

Je hebt een positieve ,gastvrije houding naar cliënten en collega’s, je kunt omgaan met onvoorspelbare situaties en bent in staat om in conflicten op een juiste de-escalerende manier te  handelen .

Wij vragen:

  • Je wordt enthousiast van het werken in een zelf organiserend  team,  je voelt je verantwoordelijk voor zowel je eigen team als voor de samenwerking met andere teams;
  • MBO of HBO werk- en denkniveau en een afgeronde agogische opleiding;
  • Recente werkervaring in de sector Welzijn en/of Zorg;
  • Kennis van/of ervaring in de verslavingszorg is een pre;
  • Je bent leergierig, hebt een sterk inlevingsvermogen en voelt je snel op je gemak in een onbekend team;
  • Je bent integer, pro actief en gaat op zoek naar anderen om mee samen te werken;
  • Je bent bij voorkeur bekend met het registreren op doelen.

Onze organisatie:

Traverse is een Stichting voor Maatschappelijke Opvang in Midden-Brabant. Onze visie op zorg is dat ieder mens mogelijkheden heeft. Mogelijkheden om zich te ontwikkelen, zijn kwaliteit van leven te verbeteren of hier eenvoudigweg weer grip op te krijgen. De werkwijze van Traverse is gericht op herstel van de cliënt en hem te ondersteunen bij het benutten van zijn mogelijkheden. We helpen kwetsbare mensen hun  weg te vinden in de maatschappij en hierin zo volwaardig mogelijk  te functioneren.

Wij bieden:

Aanstelling is per direct voor de duur van 12 maanden, uren kunnen variëren tussen 24 en 36 uur. Verlenging behoort ook tot de mogelijkheden. Inschaling volgens CAO Sociaal Werk in schaal 6 (min. € 2.149,00 en max. € 3.076,00 bij een voltijd dienstverband), afhankelijk van je werkervaring.

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk 26 september a.s. een schriftelijke motivatie en curriculum vitae, o.v.v. vacaturenummer 18-43 naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Petra Akkermans: Petra.Akkermans@smo-traverse.nl. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in week 40.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.