zoek
22-10-2018 >>

Wat een rommeltje!

Wat een rommeltje zou je kunnen denken. Er gebeurt van alles; sommige mensen zijn luidruchtig, anderen hangen maar wat rond, iemand is dringend op zoek naar een vuurtje, een ander drinkt op z’n gemak een kop  koffie, mensen zitten gezellig te kletsen terwijl een  ander rondfiets op weg naar een andere plek. Het publiek bekijkt dit schouwspel vanuit de zaal en probeert het te overzien. Maar wat als je niet in de zaal zit en je beleeft de voorstelling vanaf het podium? Acteurs en publiek lopen door elkaar. Het is hier net zo rommelig als in de straten van de stad, waar ook iedereen samen ‘het toneel’ betreedt.

Nieuwsgierig? Bekijk alvast de trailer van de voorstelling.

 

Voormalig dak- en thuislozen spelen zichzelf

Het zijn niet alleen acteurs en publiek die te zien zijn in de voorstelling. In elke stad waar de voorstelling gespeeld wordt, zijn ook hulpverleners, vrijwilligers of voormalig dak- en thuislozen uitgenodigd. Zo ook Daniël. Hij raakte zijn woning kwijt en vond uiteindelijk hulp bij Traverse. Daniël wordt nog steeds begeleid door Traverse en deelt zijn verhaal, zijn ervaringen, zijn gevoelens en zijn kijk op het leven vanaf het toneel. Maar hij speelt geen rol, hij is zichzelf!