zoek
08-11-2018 >>

Flexibele agogen gezocht!

Wiens verhaal verander jij?

Elk mens heeft zijn eigen verhaal. Soms krijgt dat verhaal een ongewenste wending. Het gevolg is een neerwaartse spiraal die versterkt wordt wanneer iemand op straat belandt. Door opvang en begeleiding doorbreekt Traverse die spiraal.

Wil jij bijdragen aan het creëren van een veilige plek voor mensen zonder thuis? Ben jij benieuwd hoe je iemand kunt helpen een positieve wending  aan zijn verhaal te geven? Oftewel: Word jij onze nieuwe collega?                

Wij zoeken per direct meerdere flexibele collega’s die ons bij willen staan als:

 TOPper M/V

Vaste uren of oproep

                                                                                         

 Wat ga je doen?

Wij op zoek naar collega’s die flexibel inzetbaar zijn binnen de organisatie om ziekteverzuim op te vangen. Je wordt op verschillende plekken ingezet op basis van de organisatiebehoefte. Door deze veelvuldige inzet ontwikkel je je tot een breed ervaren en inzetbare collega waar iedereen naar uitkijkt. Je kunt zowel horizontaal (eenzelfde functieniveau) als verticaal (een niveau lager of hoger) worden ingezet. Je bent bij voorkeur op meerdere rollen inzetbaar en kunt zieke collega’s meteen en volledig vervangen. Je kunt bijvoorbeeld worden ingezet als ambulant begeleider (in onze termen: Persoonlijke Coach), begeleider op een woonvoorziening (in onze termen: Leefcoach) of Doen Coach. Als je een BIG registratie hebt, kun je ook ingezet worden als Verzorgende of Verpleegkundige.

Persoonlijk Coach

Als Persoonlijk Coach ben jij de spin in het web in de begeleiding van de cliënt. Samen met de cliënt en de Trajectregisseur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en begeleiding van de cliënt naar het beoogde resultaat. Doel is een voor de cliënt zo veel als mogelijk zelfstandig en zelfredzaam leven.

Leefcoach

Als Leefcoach gaat jouw aandacht uit naar gastvrijheid, gezondheid, hygiëne en veiligheid van de groep cliënten op de locatie. Jij ondersteunt de cliënten bij de dagelijkse zaken, zoals wekken, maaltijden, groepsactiviteiten en coördineren van huishoudelijke taken en klusactiviteiten. Met jouw agogische achtergrond en kennis geef je groepsgewijs aandacht en leer je de cliënt alle dagelijkse vaardigheden aan die hij na zijn uitstroom nodig heeft.

Verzorgende

Als Verzorgende ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg aan cliënten, met als doel de kwaliteit van leven te verhogen.

Wie ben jij?

Je bent flexibel inzetbaar en bereid direct te komen werken als er een beroep op je wordt gedaan, dit kan ook betekenen in de avonden of weekenden. Je communiceert gemakkelijk en je bent in staat de juiste mensen om je heen te verzamelen om de cliënt in zijn herstel te ondersteunen. Daarnaast past het bij je om te werken in een zelforganiserend team, ben je leergierig en kun je je snel aanpassen.

Wat breng je mee?

  • Bij voorkeur HBO werk- en denkniveau en een afgeronde agogische opleiding;
    • Je beheerst zo veel als mogelijk alle voorkomende methoden, technieken en instrumenten van het maatschappelijke werkveld;
    • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, waardoor je in staat bent zelfstandig een begeleidingsplan te formuleren, prioriteiten te stellen en de juiste beslissingen te nemen;

Wat doet Traverse?

Het is onze missie om een stabiele basis te creëren voor mensen die geen eigen woning hebben of dakloos dreigen te worden. Traverse is er voor mannen, vrouwen, ouderen, jongeren en kinderen. Door mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, stellen we ze in staat om de regie te nemen en een nieuwe, positieve wending aan hun eigen verhaal te geven.

Wat bieden wij?

Je wordt aangesteld voor de duur van 12 maanden op basis van een oproepcontract, met de mogelijkheid tot doorstroom en verlenging . De startdatum kan besproken worden maar is bij voorkeur zo snel mogelijk. Inschaling is volgens CAO Sociaal Werk in schaal 6 (min. € 2.149,- en max. € 3.076,-) of schaal 8 (min. € 2.544,- en max. € 3.624,-) bij een fulltime dienstverband.

Hoe loopt het sollicitatieproces?

Als jij enthousiast bent geworden over het werken bij ons, stuur dan uiterlijk 22 november 2018 een korte motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van vacaturenummer 18-49- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl.

De kennismaking- en selectieavond staat gepland op maandag 26 november a.s. om 19.00u.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.