zoek
27-12-2018 >>

Intakers gezocht!

Wiens verhaal verander jij?

Elk mens heeft zijn eigen verhaal. Soms krijgt dat verhaal een ongewenste wending. Het gevolg is een neerwaartse spiraal die versterkt wordt wanneer iemand op straat belandt. Door opvang en begeleiding doorbreekt Traverse die spiraal.

Ben jij benieuwd hoe je iemand kunt helpen een positieve wending  aan zijn verhaal te geven? Word jij onze nieuwe collega?

Ter uitbreiding van het team en wegens zwangerschapsvervanging zoeken wij per  1 maart 2019:

Intaker  M/V

 12-20 uur per week (o.b.v. min-max)

en 

Intaker  M/V

20- 24 uur per week (o.b.v. min-max)


Wat ga je doen?

Als intaker ben je verantwoordelijk voor de afweging wie cliënt wordt bij Traverse. Met behulp van aanmeldingscriteria stel je vast wie als cliënt van Traverse kan worden beschouwd en fungeer je dus als ‘voordeur’. Je inventariseert daarvoor de (potentiële) behoeften van hulpzoekenden, maakt een inschatting van hun situatie en bepaalt wie direct een bed nodig heeft. Je hebt een helikopterview en kunt met jouw kennis van de sociale kaart en het aanbod van Traverse een onderbouwd oordeel vormen. Samen  één andere collega ben jij verantwoordelijk voor de expertise Aanmelding en Intake, waarbij de screening en het doorgeleiden van hulpvragers tot jullie verantwoordelijkheid behoort.

Ook ben je als intaker het eerste aanspreekpunt voor hulpzoekenden binnen kantooruren. Je staat hen op gepaste wijze te woord en weet ook een negatieve boodschap zodanig over te brengen dat deze begrepen wordt.

Wie ben jij?

Je hebt een stevige persoonlijkheid, een gastvrije uitstraling en kunt gemakkelijk contact maken met cliënten en collega’s. Je voorziet problemen en reageert daar doeltreffend op. Je bent in staat om feiten en meningen te onderscheiden en je gebruikt de juiste criteria bij jouw oordeelsvorming. Daarbij overleg je met collega’s en externe ketenpartners. Je kunt informatie effectief overdragen op anderen, zowel mondeling als schriftelijk. Hierbij hanteer je hoge kwaliteitsnormen en streef je naar verbetering en borging van kwaliteit.

Wat neem je mee?

  • Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau en afgeronde agogische opleiding;
  • Je hebt bij voorkeur recente werkervaring met het werk in de maatschappelijke opvang, bij voorkeur specifiek op het gebied van aanmelding & intake;
  • Je bent beschikbaar op woensdag, en flexibel op maandag, dinsdag en donderdag;

Bekijk het gehele profiel van beide vacatures en solliciteer voor 13 januari.

Deze vacatures worden gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.