zoek
10-01-2019 >>

Verpleegkundige en SPV gezocht

Wiens verhaal verander jij?

Elk mens heeft zijn eigen verhaal. Soms krijgt dat verhaal een ongewenste wending. Het gevolg is een neerwaartse spiraal die versterkt wordt wanneer iemand op straat belandt. Door opvang en begeleiding doorbreekt Traverse die spiraal.

Wil jij bijdragen aan het creëren van een veilige plek voor mensen zonder thuis? Ben jij benieuwd hoe je iemand kunt helpen een positieve wending  aan zijn verhaal te geven? Oftewel: Word jij onze nieuwe collega?                

Wij zoeken per 1 maart collega’s die ons bij willen staan als:

 

Verpleegkundige  M/V

28 uur per week

en

Sociaal-Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)  M/V               

28 uur per week

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundige of als Sociaal-Psychiatrisc Verpleegkundige vervul je een vraagbaakfunctie op gebied van gezondheid. Je bent het aanspreekpunt voor allerhande vragen op het gebied van gezondheid en gezondheidsrisico’s. Je bent een aanwinst binnen bestaande samenwerkingsverbanden en bent in staat voorlichtingsbijeenkomsten (zowel intern als extern) te organiseren en geven.

Wie ben jij?

Je bent flexibel, zowel qua inzetbaarheid als persoonlijkheid. Daarnaast heb je een professionele en collegiale persoonlijkheid. Ook kun je  goed in teamverband en zelfstandig (samen)werken en sta je achter onze waarden: integer, respectvol, betrokken en bevlogen.

Wat breng je mee

  • Je hebt een afgeronde opleiding Verpleegkunde op HBO niveau;
  • Of je hebt een afgeronde opleiding Verpleegkunde op HBO niveau en een afgeronde SPV-opleiding;
  • Je bent BIG- geregistreerd;
  • Je hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie/branche;
  • Je hebt praktisch inzicht en houdt van aanpakken.

Wat doet Traverse?

Het is onze missie om een stabiele basis te creëren voor mensen die geen eigen woning hebben of dakloos dreigen te worden. Traverse is er voor mannen, vrouwen, ouderen, jongeren en kinderen. Door mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, stellen we ze in staat om de regie te nemen en een nieuwe, positieve wending aan hun eigen verhaal te geven.

Meer weten? Bekijk het volledige profiel door te klikken op bovenstaande vacature.