zoek
12-02-2019 >>

Kom kijken en luisteren bij Traverse

 

Mijn verhaal bij Traverse

Op zaterdag 16 maart ben je van harte welkom om te luisteren naar de verhalen van dak- en thuislozen bij Traverse. Tijdens het Podium voor Verhalen vertellen cliënten hun verhaal en ervaringen. Daarnaast laten zij je graag tijdens de rondleiding het nieuwe gebouw zien. Dit tweede gebouw van het nieuwbouw project aan de Reitse Hoevenstraat is net klaar! Natuurlijk ben je ook van harte welkom in Eetcafé de Bron waar je kunt genieten van een hapje en drankje.

Ben je benieuwd naar de verhalen of heb je interesse om te komen werken in de opvang? Ook als vrijwilliger zijn er volop mogelijkheden bij Traverse.

Kom kijken en luisteren, je bent van harte welkom!

Programma en praktische informatie

In de ochtend en in de middag ben je van harte welkom voor het programma. We starten in Eetcafé de Bron aan de Reitse Hoevenstraat 6. Na een korte presentatie ga je in groepjes onder begeleiding van onze cliënten een kijkje nemen in Gebouw Drie. Aansluitend vertellen bewoners bij het Podium voor Verhalen hun eigen verhaal en ervaringen. 
Zoals het verhaal van Daniël die recent heeft meegedaan aan de theatervoorstelling 'Thuislozen'. Zijn verhaal begon met problemen in zijn jeugd en groeide uit naar een drugsverslaving. Nu is hij al ruim een jaar clean en zet hij zijn ervaring in om anderen te helpen.

‘Ik ben zo goed als dakloos, heb geen rooie rot cent, maar ik voel me beter dan dat ik ooit gedaan heb.’ - Daniël

 

Programma Open Dag zaterdag 16 maart

Ochtend -> start 10.00 uur - einde 12.00 uur

Middag   -> start 13.00 uur - einde 15.00 uur

Vooraf aanmelden is niet nodig. Parkeergelegenheid op het terrein van Traverse is beperkt. U kunt ook gratis parkeren aan de straatzijde. 

Wat is jouw verhaal?

Ieder mens heeft zijn eigen verhaal. Dit geldt voor onze cliënten die vanwege diverse omstandigheden dak- of thuisloos zijn geworden. Maar ook jij hebt een eigen verhaal met jouw interesses, kwaliteiten en achtergrond. Wil jij komen werken in de maatschappelijke opvang? Of wil je als vrijwilliger aan de slag? 
Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal! Tijdens de Open Dag staan we voor je klaar met informatie en advies. 

(Klik op de afbeelding voor de volledige weergave van de flyer)