zoek
05-02-2019 >>

Persoonlijk Coaches gezocht!

Wiens verhaal verander jij?

Elk mens heeft zijn eigen verhaal. Soms krijgt dat verhaal een ongewenste wending. Het gevolg is een neerwaartse spiraal die versterkt wordt wanneer iemand op straat belandt. Door opvang en begeleiding doorbreekt Traverse die spiraal.

Wil jij bijdragen aan het creëren van een veilige plek voor mensen zonder thuis? Ben jij benieuwd hoe je iemand kunt helpen een positieve wending  aan zijn verhaal te geven? Oftewel: Word jij onze nieuwe collega?                

Wij zoeken per direct collega’s die ons bij willen staan als: 

Persoonlijk Coaches  M/V

diverse uren mogelijk in overleg

Wat ga je doen?

Als Persoonlijk Coach ben jij de spin in het web in de begeleiding van de cliënt. Samen met de cliënt en de Trajectregisseur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en begeleiding van de cliënt naar het beoogde resultaat. Jullie doel is zo veel als mogelijk een zelfstandig en zelfredzaam leven.

 Door jouw persoonlijke aandacht voor de cliënt weet je welke expertises ingezet moeten worden om het herstel te bevorderen. Jij coördineert deze inzet van expertises (Financiën, Dagbesteding, Gezondheid, Wonen en Ervaringsdeskundigheid) en bent in staat alle betrokkenen inclusief de cliënt te motiveren om de beoogde resultaten te bereiken. Om dit te bewerkstelligen ben je een echte teamspeler en behoud je het overzicht op het gehele begeleidingsproces van de cliënt.

Je werkt ambulant,waarbij jouw planning afhankelijk is van de trajecten van jouw cliënten. Jouw focus ligt op het individuele leerproces van de cliënt op het zelfstandig leven in de maatschappij. Je geeft je cliënten vertrouwen, gaat continu uit van wat wél kan en mogelijk is, en weet de juiste grenzen te stellen en een goede structuur te bieden. Jij draagt de pedagogische eindverantwoordelijkheid voor de cliënt. Daarnaast vertegenwoordig je Traverse extern op gebied van inhoud of daar waar het begeleidingsvraagstukken rondom jouw cliënten betreft.

Wie ben jij?

We vinden het belangrijk dat onze collega’s betrokken, flexibel en integer zijn en respect hebben voor anderen. Ook communiceer je gemakkelijk met alle niveaus en ben je in staat om de juiste mensen om je heen te verzamelen om de cliënt in zijn herstel te ondersteunen. Daarnaast past het bij je om te werken in een zelforganiserend team, ben je leergierig en kun je je snel aanpassen.

Wat breng je mee?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau en een afgeronde agogische opleiding;
  • Aantoonbare recente werkervaring in een soortgelijke functie;
    • Je verstaat de kunst van het krachtgericht begeleiden;
    • Je beheerst zo veel als mogelijk alle voorkomende methoden, technieken en instrumenten van het maatschappelijke werkveld;
    • Je beschikt over een geruime hoeveelheid zelfinzicht, waardoor je een uitstekende inschatting kunt maken van het effect van jouw eigen handelen op de ander;
    • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, waardoor je in staat bent zelfstandig een begeleidingsplan te formuleren, prioriteiten te stellen en de juiste beslissingen te nemen.

Wat bieden wij?

Je wordt aangesteld voor de duur van 12 maanden, met de intentie tot verlenging. Het aantal uren is bespreekbaar. Ook de startdatum kan besproken worden, maar is bij voorkeur zo snel mogelijk. Inschaling is volgens CAO Sociaal Werk in schaal 8 (min. € 2.544,- en max. € 3.624,-) bij een fulltime dienstverband.

Hoe loopt het sollicitatieproces?

Als jij enthousiast bent geworden over het werken bij ons, stuur dan uiterlijk 17 februari 2019 een motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van vacaturenummer 19-04- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl.

De eerste gesprekken zijn gepland op vrijdag 22 februari.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang boven externe kandidaten.