zoek
19-03-2019 >>

Open Dag groot succes!

Bezoekers kwamen rond 9.30uur verbaasd binnen bij de kick-off van 'Traverse goes Vogezen'. Cliënt Daniël en medewerker Wiebe fietsten zich in het zweet om geld op te halen voor deze fietsactie en dat is gelukt! Samen fietsten ze zo'n €50 bij elkaar en ze kregen veel leuke reacties. Vervolgens ging het programma van start. Alle bezoekers en dat waren er zeker 200 werden in Eetcafé de Bron gastvrij ontvangen met koffie/thee en koek uit eigen keuken.

Na de presentatie over Traverse konden de bezoekers in (grote) groepen onder begeleiding van bewoners en medewerkers het nieuwe Gebouw Drie bezichtigen. De rondleiding eindigde in de ontmoetingsruimte voor het Podium voor Verhalen met het thema 'Mijn verhaal bij Traverse'. Hier werden bezoekers meegenomen in het leven van onze cliënten Daniël, Jacob, Ayu en Wim. Zij vertelden ieder op een eigen manier hun verhaal, verhalen waardoor bezoekers zichtbaar ontroerd raakten. Tot slot konden bezoekers nog vragen stellen over werken bij Traverse.

En er was een verrassingsact; een live band van cliënten en medewerkers van Traverse, die tijdens de break tussen de beide programma's de bezoekers wisten te raken met hun zang, gitaren en saxofoon!