zoek
28-03-2019 >>

Trajectregisseur

Wiens verhaal verander jij?

Lijkt het jou een uitdaging om het traject van de cliënt zo goed mogelijk te laten verlopen en ervoor te zorgen dat alles zakelijk op orde is? Ben je in staat om zaken in een grotere context te zien en om te werken in een politiek veld met verschillende belangen? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal!
Wij zoeken per direct een collega die ons team komt versterken als

Trajectregisseur M/V
32-36 uur

Wat ga je doen?


Als Trajectregisseur heb jij het volledige inzicht en overzicht op het traject van de cliënt. In samenwerking met de Persoonlijk Coach stuur je op het beoogde resultaat. Daarbij richt jij je met name op het verloop van het proces, de financiering en de uitstroom. Je zorgt dat zakelijk alles op orde is en bewaakt de in- en doorstroom van cliënten en de dekking van de zorg.

Jij weet precies wat nodig is om de cliënt te begeleiden naar maximaal haalbare zelfstandig- en zelfredzaamheid. Daartoe verzamel je informatie bij derden: medici, psychologen, familie etc. en schrijf je op basis daarvan een probleemdiagnose en bijbehorend trajectplan. Je blijft verder op gepaste afstand van de inhoud, maar bewaakt wel de voortgang en stelt rapportages op om betrokkenen op de hoogte te houden. Jouw focus ligt op het invullen van alle randvoorwaarden en het resultaat: resultaat voor de cliënt en voor de financier.

Als Trajectregisseur zorg je er dus voor dat aan alle voorwaarden en eisen van de omgeving ten aanzien van het traject, rapportage en informatievoorziening is voldaan. De complexe aard van de probleemsituatie van de cliënt maakt het noodzakelijk dat je in staat bent te werken in een politiek veld met verschillende belangen. Je vertegenwoordigt Traverse extern op het gebied van proces en financiering en voert ook projecten uit gericht op (kosten)beheersing.

Wat breng je mee?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau en een afgeronde agogische opleiding;
  • Aantoonbare recente werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de doelgroep en de sociale kaart;
  • Je bent analytisch, onderzoekend en resultaatgericht, en in staat om het overzicht te behouden en te sturen op de realisatie van mijlpalen;
  • Je hebt overtuigingskracht, waardoor je in staat bent te werken met (interne) betrokkenen, financiers en allerhande externe partijen met eventuele conflicterende belangen;
  • Je kunt feiten van een afstand bekijken en ze in een ruimere context en lange termijn perspectief plaatsen. Zo kom je tot weloverwogen besluiten, zonder je te verliezen in details.

Wat bieden wij jou?

Je kunt per direct starten en krijgt een dienstverband voor 12 maanden met de intentie tot verlenging.
Het betreft een dienstverband voor minimaal 32 uur; de voorkeur heeft een min-max constructie (32-36 uur). Daarnaast bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald volgens de CAO Sociaal Werk in schaal 9 (min. € 2.705,- en max. € 3.988,- bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van je werkervaring. Hier bovenop ontvang je nog ruim 18% aan Individueel Keuzebudget, 1,5% Loopbaan-budget en genoeg kansen om je te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Wat doet Traverse?

Het is onze missie om een stabiele basis te creëren voor mensen die geen eigen woning hebben of dakloos dreigen te worden. Door mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, stellen we ze in staat om de regie te nemen en een nieuwe, positieve wending aan hun eigen verhaal te geven.

Nieuwsgierig geworden?

Stuur dan uiterlijk 14 april 2019 een (schriftelijke) motivatie en curriculum vitae - onder vermelding van
19-08 - naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Peggy van Haandel, via Peggy.vanHaandel@smo-traverse.nl.

Het eerste selectiegesprek zal plaatsvinden op vrijdag 19 april 2019.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.