zoek
07-03-2019 >>

Vacature Persoonlijk Coaches

Wiens verhaal verander jij?

Elk mens heeft zijn eigen verhaal. Soms krijgt dat verhaal een ongewenste wending. Het gevolg is een neerwaartse spiraal die versterkt wordt wanneer iemand op straat belandt. Door opvang en begeleiding doorbreekt Traverse die spiraal.

Wil jij bijdragen aan het creëren van een veilige plek voor mensen zonder thuis? Ben jij benieuwd hoe je iemand kunt helpen een positieve wending  aan zijn verhaal te geven? Oftewel: Word jij onze nieuwe collega?                

Wij zoeken per direct collega’s die ons bij willen staan als: 

Persoonlijk Coaches  M/V

diverse uren mogelijk in overleg

Wat ga je doen?

Als Persoonlijk Coach ligt jouw focus op het individuele leerproces van de cliënt op het zelfstandig leven in de maatschappij. Je begeleidt de cliënt dus naar een zo zelfredzaam mogelijk leven. Je betrekt verschillende expertises in dit traject en werkt nauw met deze collega’s samen. Jij bent samen met de Trajectregisseur verantwoordelijk voor het traject van de cliënt en hebt daarbij veel vrijheid, ook om je eigen uren flexibel in te delen.

Samen met de cliënt ga je krachtgericht aan de slag met de problematiek die de cliënt ervaart op diverse leefgebieden. Deze begeleiding kan plaatsvinden op verschillende locaties, waaronder in hun eigen woning.

Wie ben jij?

Je bent een betrouwbare, betrokken en flexibele collega die het beste uit mensen weet te halen. Daarnaast past het bij je om te werken in een zelforganiserend team, ben je leergierig en kun je je snel aanpassen.

Wat breng je mee?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau en agogische kennis;
  • Je bent in staat om krachgerichte begeleidingsplannen te maken en deze in samenwerking met collega’s en cliënten uit te voeren;
  • Je bent in staat om de administratieve werkzaamheden die bij je werk horen zorgvuldig uit te voeren
  • Je beschikt over een geruime hoeveelheid zelfreflectie en je staat sterk in je schoenen.

Wat bieden wij?

Je wordt aangesteld voor de duur van 12 maanden, met de intentie tot verlenging. Het aantal uren is bespreekbaar. Ook de startdatum kan besproken worden, maar is bij voorkeur zo snel mogelijk. Inschaling is volgens CAO Sociaal Werk in schaal 8 (min. € 2.544,- en max. € 3.624,-) bij een fulltime dienstverband.

Hoe loopt het sollicitatieproces?

Als jij enthousiast bent geworden over het werken bij ons, stuur dan uiterlijk 17 maart 2019 een motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van vacaturenummer 19-06- naar Hans van Dun  (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 21 maart.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang boven externe kandidaten.