zoek
17-06-2020 >>

Opvanglocatie Gasthuisring verhuisd naar Willem II Kazerne

Gemeente Tilburg heeft besloten dat wij tot 1 juli 2021 gebruik mogen maken van de Willem II Kazerne en hier onze cliënten kunnen opvangen. 

Nu de Reitse Hoevenstraat klaar is, staan we aan de start van de verbouwing aan de Gasthuisring (de Loop en Meander). De geplande verbouwing valt samen met ons doel om dit jaar extra cliënten een opvangplek bieden. Om tevens rekening te houden met de COVID-19 maatregelen is de Kazerne een geschikte opvanglocatie gebleken tijdens de Corona crisis. Wij zijn erg blij dat wij tot juli 2021 van deze locatie gebruik kunnen maken. Afgelopen maandag 15 juni zijn de cliënten van de Gasthuisring verhuisd naar de Kazerne.

Deze verhuisbeweging betekent ook dat de verbouwing aan de Gasthuisring kan gaan starten. Op deze manier hebben wij volgend jaar een betere en modernere opvangplek gerealiseerd aan de Gasthuisring voor onze cliënten, wat bijdraagt aan het herstel en het woon- en leefklimaat.