zoek

Betrokken medewerkers

Bij Traverse werken ongeveer 250 medewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Dagelijks zetten wij ons in zodat mensen die dak- en thuisloos zijn geworden een nieuw hoofdstuk toe kunnen voegen aan hun levensverhaal.

Wat kenmerkt onze manier van werken?

De medewerkers van Traverse werken vanuit drie gecombineerde kernwaarden. Wij zijn integer en communicatief. We werken samen en doelgericht. En vraaggericht en verantwoordelijk.
Het uitgangspunt in onze dienstverlening is de methodiek SRH: Steunend Relationeel Handelen. Dit is een manier van werken die gericht is op het herstel van de cliënt. De methodiek gaat uit van de eigen kracht, de wensen en mogelijkheden van de cliënt.

Onze speciale aandachtsgebieden

Mensen die dak- of thuisloos zijn kampen vaak met meerdere problematieken tegelijk. Behalve een brede ervaring in het bieden van opvang, heeft Traverse de kennis en kunde in huis om zeer specifieke zorg te bieden. Hierbij kun je denken aan zorg voor:

  • Kinderen en gezinnen die in de opvang terecht zijn gekomen
  • Cliënten die verslaafd zijn
  • Cliënten met psychische aandoeningen
  • Cliënten die forensische zorg nodig hebben

Heb jij het in je?

Heb jij het enthousiasme om verhalen te veranderen? Ben jij die professional die zich in wil zetten om te zorgen dat mensen kunnen herstellen? Is het jouw drive om mensen te ondersteunen zodat ze hun leven een wending kunnen geven? Dan zijn we op zoek naar jou! Regelmatig hebben we vacatures waarvoor we betrokken medewerkers zoeken. Maar ook aan stagiaires en vrijwilligers biedt Traverse volop mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd? Kijk op Werken bij Traverse!