zoek

Partners van Traverse

Als je bij Traverse komt, kun je uiteraard rekenen op onze hulp en ondersteuning. Maar het kan voorkomen dat wij niet de organisatie zijn die het best bij jou past. Heb jij een hulpvraag die buiten onze expertises ligt? Of zoek je andere ondersteuning dan wij je kunnen bieden? Dan kijken we samen met jou bij welke van onze partnerorganisaties je beter op je plek zit. Het kan ook zijn dat we samen gaan werken met een van deze organisaties.

Verweven in Tilburg

Traverse kan deze integrale aanpak bieden omdat we nauwe contacten onderhouden met andere Tilburgse organisaties die gespecialiseerd zijn in problematieken op het gebied van verslavingszorg, (geestelijke) gezondheidszorg. Hierbij kun je denken aan Sterk Huis, RIBW Brabant, GGz Breburg, Novadic Kentron en Thebe. Ook met de woningcorporaties WonenBreburg, TBV Wonen en Tiwos hebben wij een samenwerkingsverband.

Kennis delen

Daarnaast vinden we het bij Traverse belangrijk om onze kennis te delen. Dat is de reden dat we deelnemen aan de academische werkplaats Impuls. Impuls heeft als doel om de kennis over sociaal kwetsbare groepen te vergroten. Dit doen ze onder andere door onderzoek- en ontwikkelingsprojecten uit te voeren en door middelen en therapieën te ontwikkelen en te evalueren.

Traverse is tevens lid van Valente, branchevereniging voor participatie, begeleiding en veilige opvang.