zoek

Rondleiding

Regelmatig komen er bij Traverse verzoeken binnen voor rondleidingen. Traverse wil graag aan geïnteresseerden laten zien hoe we werken en hoe onze cliënten wonen. Om te voorkomen dat bewoners elke dag een groep mensen over de vloer krijgt, worden jaarlijks enkele rondleidingen door Traverse georganiseerd. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven middels onderstaand inschrijfformulier.

Programma rondleiding 29 november

Op woensdag 29 november a.s. organiseren we weer een rondleiding. We ontvangen u graag met een kopje koffie of thee bij eetcafé de Bron. Om 09.00 uur starten we met een presentatie waarin we uitleggen wie SMO Traverse precies is; wie onze cliënten zijn, wat we voor ze kunnen betekenen en hoe we te werk gaan. Hierna wordt u rondgeleid binnen woonvoorziening de Loop en de Meander. Het programma zal duren tot ongeveer 11.00 uur.

Schikt deze dag u niet? Meld u dan aan voor één van de rondleidingen in 2018 via het aanmeldformulier.

Eetcafé de Bron en crisisopvang de Loop en de Meander

Traverse ondersteunt cliënten om weer zo zelfstandig als mogelijk te kunnen wonen en mee te kunnen doen in de maatschappij. Naast een veilig plaats om te wonen is een zinvolle dagbesteding zoals werk of scholing daarbij belangrijk. Eetcafé de Bron is een leer- en werkplaats voor mensen met een vergrote afstand tot de arbeidsmarkt. Er is tijd en ruimte om te leren en opgeleid te worden. Bij eetcafé de Bron bereiden cliënten dagelijks heerlijke lunchgerechten. Na een bezoek aan eetcafé de Bron (Reitse Hoevenstraat 6) gaat u op eigen gelegenheid naar de crisisopvang de Loop en de Meander (Gasthuisring 39) waar u wordt rondgeleid op de dag- en nachtopvang. Hier kunnen mensen terecht die in een crisissituatie verkeren en daardoor dak- of thuisloos zijn geraakt. U wordt rondgeleid in het gebouw, de aparte slaapgedeelten voor mannen en vrouwen, de keuken, de gezamenlijke ruimte en ziet hoe zij ondersteund worden bij de opvang. Wellicht zijn er ook cliënten die u persoonlijk het één en ander willen vertellen over hun verblijf binnen deze locatie.

Beperkt aantal personen per rondleiding

Let op: er kunnen maximaal 12 personen deelnemen aan elke rondleiding. Meld u zich aan en blijkt de rondleiding al vol te zitten? Dan informeren we u over de volgende data waarvoor u zich alvast kunt aanmelden. Wij hopen op uw begrip. 

 

Aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier volledig in om u aan te melden voor een rondleiding. Hierna ontvang u een mail ter bevestiging. Een aantal dagen vooraf ontvangt u een e-mail met het exacte programma, adressen en meer praktische informatie.