zoek

Rondleiding

We krijgen regelmatig te horen dat mensen een rondleiding willen op één van onze locaties. Natuurlijk willen we graag laten zien wat Traverse precies doet en hoe onze cliënten wonen. Maar we gunnen cliënten ook hun rust en privacy. Daarom organiseren we jaarlijks een beperkt aantal rondleidingen. Wil je hier graag bij zijn, zodat je een kijkje achter de schermen kunt nemen? Vul dan het formulier onder aan deze pagina in.

Meer informatie over de rondleidingen

Alle rondleidingen hebben in principe dezelfde opzet. Uiteraard ontvangen we je eerst met een kopje koffie of thee. Rond 9.00 uur starten we met een presentatie, waarin we meer uitleg geven over Traverse. Na de presentatie leiden we je rond in de opvanglocatie. Het programma duurt meestal tot ongeveer 10.45 uur.

We willen zoveel mogelijk bezoekers de mogelijkheid geven om deel te nemen, maar houden ook rekening met de rust en privacy van onze bewoners. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen we met twee groepen werken met maximaal 15 personen per groep. Meld je je aan en blijkt de rondleiding al vol te zitten? Dan informeren we je over de volgende data waarvoor je je alvast kunt aanmelden.

Geplande rondleiding in 2019

Hieronder zie je welke rondleidingen we gepland hebben. Houd er rekening mee dat het definitieve programma nog kan veranderen.

  •  21 november 2019 VOL

Rondleiding in De Loop en in De Meander - De locatie De Loop is de dag- en nachtopvang voor daklozen. Zij kunnen hier 's nachts slapen in een gemeenschappelijke slaapzaal. Bij De Meander verblijven mensen die in een crisissituatie verkeren en daardoor dakloos zijn.

  •  30 januari 2020

Rondleiding in De Vest -  Op deze locatie wonen cliënten die kampen met psychosociale problemen. Vaak gaan deze problemen gepaard met een psychiatrische ziekte of een verslaving.

  •  11 juni 2020

Rondleiding in De Loop en in De Meander - De locatie De Loop is de dag- en nachtopvang voor daklozen. Zij kunnen hier 's nachts slapen in een gemeenschappelijke slaapzaal. Bij De Meander verblijven mensen die in een crisissituatie verkeren en daardoor dakloos zijn.

  •  24 september 2020

Rondleiding in Gebouw Drie – Deze tweede nieuwe locatie is volledig aangepast aan mindervaliden. Hier wonen cliënten die kampen met psychosociale problemen, al dan niet in combinatie met een psychiatrische ziekte of verslaving. Daarnaast wonen hier cliënten die vanwege fysieke problemen extra zorg nodig hebben.

  •  26 november 2020

Rondleiding in Gebouw Eén - In deze nieuwe locatie wonen cliënten die langdurig dak- en thuisloos zijn en die kampen met psychosociale problemen. Elke cliënt heeft een eigen kamer met eigen douche en toilet. Dat zorgt voor meer privacy, rust en zelfstandigheid. Daarnaast zijn er twee gemeenschappelijke huiskamers met een keuken waar cliënten kunnen koken.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een rondleiding? Vul dan het formulier hieronder in. Je krijgt van ons een mail met een bevestiging. Een aantal dagen voor de rondleiding ontvang je nog een mail met onder andere het programma en het adres.

 

Aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier volledig in om u aan te melden voor een rondleiding. Hierna ontvang u een mail ter bevestiging. Een aantal dagen vooraf ontvangt u een e-mail met het exacte programma, adressen en meer praktische informatie.