zoek

Ut Rooie bietje

Ut Rooie Bietje is de biologische tuinderij van Traverse. Maar eigenlijk is Ut Rooie Bietje zo veel meer dan dat. De biologische tuinderij is een groene herstelplek: een plek waar onze cliënten tot rust kunnen komen en het beste uit zichzelf kunnen halen.

Ut Rooie Bietje stelt cliënten in staat om ervaring op te doen met werken en ze kunnen er structuur opbouwen. Ze doen hier weer sociale contacten op, leren afspraken na te komen en zelfstandig te werken. Dit geeft cliënten handvatten en het zelfvertrouwen om stappen te zetten naar een reguliere, betaalde baan. Zo is Ut Rooie Bietje een tuin waar gewerkt kan worden, maar waar ook recreatie, beleving en leren mogelijk is.

Vrijwilligers gezocht!

Ben jij graag buiten? Vind je het leuk om met je handen te werken? En heb je belangstelling voor biologische tuinieren? Misschien is vrijwilliger worden bij Ut Rooie Bietje dan iets voor jou. Er zijn verschillende mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te kunnen. Meld je aan voor een oriënterend gesprek als vrijwilliger.