zoek

Ut Rooie bietje

Ut Rooie Bietje is de biologische tuinderij van SMO Traverse. Het hele jaar door verbouwen we hier groente, fruit en bloemen. Samen met vrijwilligers en deelnemers van Traverse werken we aan een gezonde en duurzame samenleving. De producten zijn los verkrijgbaar in de winkel. U kunt ook een abonnement op een groentepakket nemen. Deze kunt u op vrijdagmiddag ophalen in de winkel of een van de distributiepunten.

Voor biologische groenten, vers van het land, kunt u elke donderdag & vrijdag in onze winkel aan de Koningshoeve in Tilburg terecht. Hier bieden we volop keuze in verse groenten en fruit.

Openingstijden winkel:
Elke donderdag van 11.00 uur tot 16.00 uur
Elke vrijdag van 9.30 uur tot 16.30

Ut Rooie Bietje is een dagbestedingsproject van SMO Traverse. De tuin biedt de gelegenheid aan mensen om ervaring op te doen met werken en leren. De beschermde werkplekken zijn een voorportaal voor regulier werk.

Mensen die graag buiten, met hun handen werken en die belangstelling hebben voor biologische tuinieren, kunnen bij Ut Rooie Bietje aan hun trekken komen. Er zijn verschillende mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te kunnen, om heerlijk buiten te werken, te groeien en tot jezelf te komen.

Voor meer informate: website