zoek

Ut Rooie bietje

Ut Rooie Bietje is de biologische tuinderij van Traverse. Het hele jaar door verbouwen we hier groente, fruit en bloemen. Samen met vrijwilligers en cliënten van Traverse werken we aan een gezonde en duurzame samenleving. De producten zijn los verkrijgbaar in de winkel. U kunt ook een abonnement op een groentepakket nemen. Deze kunt u op vrijdagmiddag ophalen in de winkel of een van de distributiepunten.

Voor biologische groente, vers van het land, kunt u elke donderdag & vrijdag in onze winkel aan de Koningshoeve in Tilburg terecht. Hier bieden we volop keuze in verse groenten en fruit.

Openingstijden winkel

Elke donderdag van 11.00 uur tot 16.00 uur
Elke vrijdag van 9.30 uur tot 16.30

Ut Rooie Bietje biedt de gelegenheid aan mensen om ervaring op te doen met werken en leren. Daarnaast is de tuinderij een plaats waar ze weer tot zichzelf kunnen komen en structuur opbouwen. 

Mensen die graag buiten, met hun handen werken en die belangstelling hebben voor biologische tuinieren, kunnen bij Ut Rooie Bietje aan hun trekken komen. Er zijn verschillende mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te kunnen. Kijk voor meer informatie op de website of meld je aan voor een oriënterend gesprek als vrijwilliger.