zoek

Vrienden van Traverse

Stichting Vrienden van Traverse vindt het belangrijk om mensen in de maatschappelijke opvang een steuntje in de rug te geven. Spullen of activiteiten die voor velen vanzelfsprekend zijn, kunnen voor de cliënten van Traverse vaak van grote betekenis zijn. Even uit de ellende ontsnappen, even de problemen vergeten en gewoon weer kunnen lachen. Dat is van grote waarde voor het persoonlijke en maatschappelijke herstel.

Wat doet Stichting Vrienden van Traverse?

Stichting Vrienden van Traverse laat wensen van mensen in de opvang in vervulling gaan. Soms is dit een individuele wens en soms een wens voor een groep cliënten. Op onze speciale website www.vriendenvantraverse.nl lees je welke wensen we al hebben kunnen realiseren.
Naast deze projecten organiseert de stichting ook activiteiten. Hierbij kun je denken aan een Sinterklaasfeest, een verwendag, kerstpakketten, gratis naar de kapper, een dagje dierentuin of een avond naar de bioscoop.

Geef een lach!

We zien dat er helaas steeds meer kinderen zijn die noodgedwongen in de opvang wonen. Stichting Vrienden van Traverse maakt zich hard voor deze kinderen. Steun ons, zodat wij deze kinderen kunnen laten ervaren dat ze niet anders zijn dan andere kinderen. Dat zij ook talenten hebben en gezien worden. Steun ons, zodat wij die lach op de gezichtjes kunnen toveren en die ogen weer kunnen laten stralen. Die ene broodtrommel van Frozen, muziekles, dat dagje naar een pretpark, een fiets, een plek om huiswerk te maken, die toffe spijkerbroek, een leuk verjaardagsfeestje.. het kan zó veel voor ze betekenen!

Steun de Vrienden van Traverse en word donateur!

Wil jij ook donateur worden van Stichting Vrienden van Traverse? Of wil je een eenmalige donatie doen? Dat kan via www.vriendenvantraverse.nl/word-vriend/. Je kunt je donatie ook storten op rekeningnummer NL13 RABO 0191 9305 20. Alvast enorm bedankt voor je bijdrage!

De organisatie van de stichting

De Raad van Bestuur van SMO Traverse vormt het bestuur van Stichting Vrienden van Traverse. Het bestuur is verantwoordelijk voor het beleidsplan. Daarin staat beschreven hoe de stichting geld werft, beheert en besteedt. Het bestuur laat zich hierbij adviseren door een toewijzingscommissie. Deze commissie bestaat uit vier personen: de voorzitter, twee medewerkers en een cliënt van Traverse. Meer informatie over het beleidsplan 2018-2019 lees je hier. Het financieel jaarverslag 2017 kun je hier downloaden.