zoek

Traverse goes Vogezen!

Cliënten van Traverse gaan de uitdaging aan: de fietsbeklimming van de 'Ballon d'Alsace' in de Vogezen van 21 t/m 23 mei. Deze berg staat te boek als één van de moeilijkste beklimmingen in de Vogezen, maar is met de nodige training en coaching wel te doen!

De deelnemers zijn veelal dak- of thuisloos en hebben te maken met serieuze problemen, van financieel, psychisch en verslaving. Voor hen is meedoen echt een statement naar zichzelf. Een groeiend aantal kwetsbare mensen leeft in Tiburg. Wij zorgen ervoor dat we hen zoveel mogelijk accepteren en ondersteunen om hun leven weer op de rit te krijgen. Dat gaat niet vanzelf maar met vallen en opstaan.

De actie 'Traverse goes Vogezen' helpt hen daarbij om de juiste mindset te krijgen. 'Deze uitdaging draagt niet alleen bij aan een betere gezondheid, maar ook nieuwe sociale contacten en bovenal het gevoel dat je iets bereikt hebt! Dat gevoel van succes ervaren kunnen veel deelnemers zich al niet meer herinneren', zegt Wiebe de Jong, Persoonlijk Coach en initiatiefnemer van deze actie.

Steun onze deelnemers met deze uitdaging, met jouw steuntje in de rug help je hen de berg op!

Doneer op Geef.nl

 

Wil je meer weten of kun je ons helpen aan materialen voor de fietsers? Neem dan contact op met Wiebe de Jong op wiebe.dejong@smo-traverse.nl