zoek

Gezocht vrijwilligers!

Als vrijwilliger kun je op verschillende locaties begeleiders en cliënten ondersteunen bij allerlei activiteiten. We kijken naar jouw wensen en talenten en matchen dit met de vraag van cliënten.

Erbij horen

Veel cliënten voelen zich eenzaam en hebben behoefte aan iemand die naar hun verhaal luistert of om mee te gaan wandelen. Maar je kunt ook denken aan samen naar een sportclub gaan, boodschappen doen en koken of met kinderen in de opvang educatieve spellen doen.

Groene vingers bij Ut Rooie Bietje

Het hele jaar door verbouwen we bij Ut Rooie Bietje groente, fruit en bloemen op biologische wijze. Samen met cliënten, begeleiders en vrijwilligers werken we aan een gezonde en duurzame samenleving. Door te leren en te werken in onze biologische tuinderij kunnen cliënten weer richting geven aan hun leven. Heb jij groene vingers voor onze tuin?

Gastvrij eten bij Eetcafé De Bron

Bij eetcafé de Bron staat lekker eten voorop met elke dag een ander menu. De gerechten worden dagelijks vers bereid door cliënten, begeleiders en vrijwilligers. Samen verzorgen we een heerlijke lunch voor onze gasten. In dit eetcafé krijgen cliënten de kans om ervaring op te doen in de horeca. Kom jij ons team versterken?

Workshops

Vind je het leuk om anderen iets te leren bijvoorbeeld gitaar spelen, breien of Spaans? Wij zoeken vrijwilligers die hun hobby graag met anderen willen delen in een cursus of een workshop.

Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken?

  • Wil je iets voor een ander betekenen?
  • Wil je jouw ervaring en kennis delen?
  • Geef je mensen een kans?
  • Wil je keuze in vrijwilligerswerk?
  • Vind je persoonlijke aandacht belangrijk?
  • Wil je werkervaring opdoen?
  • Wil je je eigen tijd indelen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen Traverse? Vul onderstaand je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een oriënterend gesprek. Na het oriënterend gesprek bekijken we waar op dit moment de beste aansluiting is voor vrijwilligerswerk binnen Traverse of reageer op de onderstaande vacatures:

Vacatures

Verzoek oriënterend gesprek

Graag wil ik een oriënterend gesprek over vrijwilligerswerk bij SMO Traverse.