zoek

Als werknemer


Bij Traverse werken circa 250 betaalde medewerkers en ongeveer 30 vrijwilligers en stagiaires. Allemaal mensen die zich op basis van kennis, ervaring en betrokkenheid inzetten voor onze organisatiedoelstelling. Samen zorgen we voor een cultuur die is te omschrijven als ondernemend, laagdrempelig, leergierig en respectvol.

We hebben regelmatig vacatures waarvoor we professionele, enthousiaste en gedreven collega's zoeken. Kijk bij onze vacatures of er een functie beschikbaar is waartoe u zich aangetrokken voelt of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk of een stageplaats te bespreken. 

Traverse streeft naar een perfecte afstemming van de vraag van de cliënt en de deskundigheid van de medewerkers wat moet leiden tot het beste resultaat voor belanghebbenden.
Bij de inrichting van onze organisatie hebben we daarom gekozen voor de procesbenadering. Daarom spreken we bij Traverse niet meer over afdelingen, maar over procesdisciplines.
Hierbij staat het gedrag van de medewerker centraal en niet de functie, kunnen wij vraaggericht werken en kan de cliënt en zijn herstelproces centraal staan.

We hebben vier procesdisciplines: Regie, Begeleiding, Expertise en Ondersteunde diensten. Regie, Begeleiding en Expertise omvatten het primaire proces.

Wat bieden wij?

  • salariëring volgens de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
  • ruime opleidingsmogelijkheden
  • 36-urige werkweek, veelal uitgeoefend in part-time functies
  • Ontwikkelmogelijkheden in een zelfsturende organisatie

Heeft het bovenstaande uw interesse gewekt, kijk dan eens naar de actuele vacatures.
Informatie kunt u opvragen bij P&O, reageren op een vacature doet u door op de vacature te klikken en u aan te melden als kandidaat.

Stage

Traverse  ziet het als haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om leerlingen op de arbeidsmarkt een kans te geven. Zij ziet haar leerlingen als een kweekvijver voor talent. Door adequate en intensieve begeleiding en organisatiespecifieke scholing leveren stage- of leerwerkplaatsen regelmatig nieuwe personeelsleden op die passen binnen  onze organisatie. De komende jaren zal door een meer centralere aanpak de afstemming tussen opleiding en werkveld verder geoptimaliseerd worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de stafdienst P&O: vacature@smo-traverse.nl.